LOTAR MATEUS PLAŠI LIVERPUL: Redsi, čuvajte se Bajerna!

Liga šampiona

LOTAR MATEUS PLAŠI LIVERPUL: Redsi, čuvajte se Bajerna!

Fudbal -

Legendarni Nemac rekao da su Bavarci sposobni da u večerašnjem meču na Enfild roudu izbore dobar rezultat.

Legendarni nemački fudbaler i bivši trener Partizana Lotar Mateus, pred večerašnji duel (21.00, Arena sport 1) na Enfildu između Liverpula i Bavaraca, tvrdi da favorita nema, iako poznavaoci fudbalskih prilika u Evropi mahom veruju u siguran prolaz engleskog tima.

foto: Reuters

- Treneru Niki Kovaču je bilo potrebno vreme da shvati kako Bajern nije isto što i Ajntraht, u kojem je pre radio. Na početku igrači nisu znali svoje pozicije, nisu znali gde treba da stoje, jer je Kovač sekao i menjao ekipu svake nedelje. Ipak, on je trener koji voli da uči. Nije od onih što kažu "ja sam ovde jer znam sve", već je onaj koji zna kad pogreši - rekao je Mateus.

Uprkos Mateusovim pozitivnim rečima o Kovaču, nemačka štampa piše da se Hrvat sukobio s Tijagom Alkantarom nakon utakmice sa Augzburgom.

foto: Reuters

- Atmosfera u timu je bolja i ja sam siguran da su svi motivisani za meč s Liverpulom. Upozorio bih sve koji su već prežalili Bajern, jer tim u nastavku prvenstva ide u pravom smeru i igra sve bolje.

Humels čitao Kurir

Nemački reprezentativac i štoper Bajerna objavio je fotografiju na društvenim mrežama na kojoj sa saigračima Džošuom Kimihom, Robertom Levandovskim i Manuelom Nojerom imitira čuvene Bitlse sa slike na albumu "Abbey Road".

Iako ideja nije nova, treba istaći da je ove sezone prvo Kurir objavio fotku sa

igračima Crvene zvezde na čuvenom pešačkom prelazu pred njihovo gostovanje u Ligi šampiona krajem oktobra, da bi je koju nedelju kasnije i Ekip koristio za "šetnju" Tuhela, Nejmara, Mbapea i Kavanija pred duel s "redsima".

PAROVI OSMINE FINALA

Liverpul - Bajern 21.00 Lion - Barselona 21.00 Sreda: Atletiko Madrid - Juventus 21.00 Šalke - Mančester siti 21.00

Lider Premijer lige čeka Bajern u kojem atmosfera nije nimalo ružičasta. Zbog toga, ali i zbog činjenice da Klop odlično poznaje Bavarce domaćin je u prednosti, a kvota na keca je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Liverpul - Bajern.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja