JOKIĆ PECNUO CRNOGORCA: Nisam ljut, imam bar jednu pobedu, a ne kao Vučević

V.N.

17. 02. 2019. u 16:50

Žao mi je Vučevića, bio je brži od mene, ali je promašio trojku, a ja sam pogodio. Ne znam zašto su svi pobednici zaostajali do šuta za tri poena, rekao je Nikola Jokić

ЈОКИЋ ПЕЦНУО ЦРНОГОРЦА: Нисам љут, имам бар једну победу, а не као Вучевић

Nikola Jokić i Nikola Vučević

DRUGE večeri NBA ol-star vikenda u Šarlotu, Nikola Jokić zaustavljen je u polufinalu nadmetanja u košarkaškim veštinama, autsajder iz Bruklina Džo Heris nadmašio je favorita Stefa Karija u brzom šutiranju trojki, dok je Hamidu Dijalo iz Oklahome preleteo Šakila O'Nila za titulu u zakucavanjima.

Naš centar je u prvoj rundi eliminisao drugara iz Orlanda Nikolu Vučevića, ali se u drugoj namerio na budućeg šampiona, mladu zvezdu Bostona Džejsona Tejtuma.

- Nisam ljut, bar sam pobedio u prvoj rundi. Ne kao Vučević ... - raspoložen je za "provokacije" Jokić, koji je u prvi mah odbio da se pozdravi sa Tejtumom posle poraza. - Kasnije sam izgubio od šampiona, tako da može da se kaže i da sam drugi. Žao mi je Vučevića, bio je brži od mene, ali je promašio trojku, a ja sam pogodio. Ne znam zašto su svi pobednici zaostajali do šuta za tri poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije