Oprez: Dinamo u kombinovanom sastavu

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.02.19. | 10:22

Modri se vraćaju prvenstvenim obavezama

Prema ustaljenoj praksi trener zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica danas bi protiv Slaven Belupa trebalo da izvede potpuno izmenjen sastav u odnosu na onaj koji je u četvrtak poražen u Plzenju. Modri imaju ugodnih plus 13 u odnosu na pratnju, a s obzirom na to da ni prvi pratilac Rijeka nije slavila u ovom kolu, imaju veoma povoljnu situaciju pa mogu sebi priuštiti rotacije.

Stoga, jedanaestorka koja je igrala u Češkoj, danas će dobiti slobodno, ali jedanaestorka koja bi trebalo da ih zameni, biće dobar zalogaj za Slaven Belupo danas u 17:30 u 21. kolu Prve HNL na Maksimiru.

Izabrane vesti

Tri imena biće pod posebnom lupom. Sadeg Moharami, koji danas ima generalku za poziciju desnog beka jer u Češkoj neće biti suspendovanog Petra Stojanovića; Izet Hajrović, koji će po svemu sudeći sigurno biti u timu za Ligu Evrope, ali kako nije igrao u prošloj utakmici, danas će dobiti priliku da se vrati u takmičarski ritam; Nikola Moro, koji je u četvrtak ostao na klupi, pokušaće da čekira kartu za startnih 11 u revanšu.

Takođe, sveže pridošli Nigerijac Ijaji Atjemven i srpski internacionalac Komnen Andrić imaće priliku da pokažu šta znaju...

Dinamova postava trebalo bi da izgleda ovako: Zagorac - Moharami, Lešković, Perić, Rahmani - Hajrović, Moro, Šunjić, Majer, Atjemven - Andrić.

HRVATSKA 1 - 21. KOLO:

Petak

Lokomotiva Zagreb - Rudeš 0:0

Subota

Rijeka - Hajduk 0:0
Gorica - Inter Zaprešić 2:2 (1:2)

Nedelja

NAPOMENAKvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

HrvatskaHrvatska 1Dinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara