Tomić: Partizan je favorit u finalu

Trener crveno-belih Milan Tomić istakao je da je zadovoljan zbog plasmana u finale, gde je ulogu favorita prepustio crno-belima. Trener Mege Dejan Milojević istakao je da je njegova ekipa bila konkurentna 30 minuta, a oda je pala.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić istakao je da njegovu ekipu očekuje težak meč u finalu, ali da je ekipa spremna da da sve od sebe kako bi osvojila trofej.

„Čestitam igračima što smo se plasirali u finale i činjenica je da nas čeka teška utakmica. Mislim da će nam biti mnogo lakše da igramo sutra (nedelja) protiv favorita. Jer, kako je odigrao Partizan ovaj turnir mislim da su favoriti. Ipak, daćemo sve od sebe da vratimo Kup u naše vlasništvo".

"Ono o čemu moramo da razmišljamo je organizacija oporavka. Već u 17 časova sutra nas čeka finale i mislim da će Partizan biti u boljem položaju. Ali, daćemo sve od sebe da budemo spremni."

„Bili smo opterećni, pod nekim grčom verovatno i zbog jučerašnje utakmice. Mislim da smo igrali dobru košarku otrpilike šest ili sedam minuta i to je bilo dovoljno da pobedimo", rekao je Tomić.

„Bitna pobeda za nas. Mega je sjajna ekipa, talentovana i željna dokazivanja koja uvek ulazi maksimalno angažovano u meč. Tako je bilo i danas i mučili smo se 30 minuta. Želeli smo da popravimo utisak od juče i bitno nam je da smo u tome uspeli. Sutra nas očekuje večiti derbi, veoma bitna utakmica", istakao je Dejan Davidovac.

Trener Mege Dejan Milojević je rekao da je pobedio kvalitetniji tim i da čestita Zvezdi.

„Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. 30 minuta smo bili konkurentni, a u poslednjoj veoma loši. Postoje objektivni razlozi za to. Mokoka je bio povređen dugo i hramljao je gotovo celu četvrtinu, Čarapić povređen... Na kraju nismo mogli da izdržimo u tom ritmu. Pobedio je kvalitetniji tim i želim im svu sreću u finalu", zaključio je Milojević.

"Mislim da smo dobro odigrali prvu i treću četvrtinu, a drugu i četvrtu ne. Gubili smo mnogo lopti i nismo bili fokusirani", dodao je Filip Stanić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво