DARKO USTAO IZ KOLICA PA SE LATIO MIKROFONA: Lazić pred punom kafanom pevao na nastupu Saše Matića! Ali imao je JEDAN USLOV!
Foto: Printscreen/Instagram

Ne smiruje se Folker u kafani

DARKO USTAO IZ KOLICA PA SE LATIO MIKROFONA: Lazić pred punom kafanom pevao na nastupu Saše Matića! Ali imao je JEDAN USLOV!

Stars -

Slavio ljubav Lazić je Dan zaljubljenih proveo na Matićevom nastupu, gde je na nagovor prisutnih otpevao nekoliko pesama

Želja za muzikom bila je jača od pravila koje je Darko Lazić sebi dao - da neće uzeti mikrofon u ruke dok se potpuno ne oporavi.

Pevač je Dan zaljubljenih proveo u jednom restoranu u Loznici, na nastupu Saše Matića. Da mu je tokom nepunih pet meseci, otkako je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, falio boemski život, potvrđuje činjenica da je folker u invalidskim kolicima otišao na zabavu i proveo se za sve pare. On je sedeo za stolom s poznanicima, pa se u jednom trenutku latio mikrofona i otpevao jednu Matićevu pesmu. Pošto je dobijao gromoglasne aplauze, da bi se zahvalio prisutnima, Lazić je ustao iz kolica, stao na nejake noge i poklonio se. Međutim, on nije dugo izdržao bez medicinskog pomagala, pa je ubrzo seo i nastavio da se provodi.

foto: Printscreen/Instagram

Ljudi su mu prilazili sa svih strana, tražili da se fotografišu s njim, a uslov je bio samo da se ne priča o udesu. Nije želeo da pokvari dobro raspoloženje s kojim je ušao u restoran, pogotovo jer sad ima razloga da se raduje zbog trudnoće verenice Marine Gagić, koja mu je tu noć pravila društvo.

foto: Printscreen/Instagram

Na istom mestu zatekli su se i Dalila i Dejan Dragojević, koji su sve vreme snimali dok je Darko pevao i hvalili se na društvenim mrežama.

Darko se pohvalio na svom Instagramu da čvrsto stoji na svojim nogama, a odfuševljeni fanovi komentarisali su da se dobro i brzo oporavio, zahvaljujući se Bogu na tome.

foto: Printscreen Isntagram

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Printscreen/Instagram, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja