Preminuo glumac Bruno Ganc

Švajcarski glumac Bruno Ganc preminuo je u 77. godini.
"Bruno Ganc je preminuo u svom domu u Cirihu", potvrdila je njegova agentkinja.
 
Jedan od najpoznatijih evropskih glumaca već duže vreme je bolovao od raka.
 
Bruno Ganc je spadao među najistaknutije glumce s nemačkog govornog područja i decenijama je radio sa uticajnim pozorišnim rediteljima poput Petera Zadeka ili Klausa Pejmana.
 
Međunarodnu reputaciju stekao je filmskim ulogama, pre svega ulogom Adolfa Hitlera u filmu "Hitler: Konačan pad", kao i glavnom ulogom u filmu "Nebo iznad Berlina" Vima Vendersa.
  • maladonna

    16.02.2019 21:09
    Divan u mnogim filmovima...Vitus, Brot i Lale
    Pocivaj u miru.
  • AA

    16.02.2019 19:11
    RIP
  • Wolf 359

    16.02.2019 16:17
    Neprevazidjena uloga Hitlera u konacnom padu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.