• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ol-star vikend: Bogdanović ubacio 5 trojki!

Selekcija SAD pobedila je ekipu Sveta u Ol-star meču "Zvezda u usponu" rezultatom 161:144. U poraženoj ekipi kao starter je igrao i Bogdan Bogdanović i postigao 15 poena (5/11 za tri), uz 5 skokova, 6 asistencija.

SVE GALERIJE

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DRŽAČ KVAKE VRATA SVLAČIONICE

Ispucavao se kao i protiv Slovenije

Prgo

Bitno da se na njihovim dresovima vidi veliki natpis USA. A Jokic odusevljenog izraza lica, pitam se kome li se vise raduje... Duse prodane...

Cramer

@Prgo Битно је да поткачиш Јокића, па макар немало никаквог смисла. На дресовима Американаца писало је USA, на дресовима противничке екипе (играча који нису амерички држављани) писало је World. А ни на једној слици се не види како Јокић одушевљено гледа натпис USA. Тако да ако је он продана душа, онда су исто то и Бјелица, Теодосић, Калинић, Гудурић, Богдановић, Милутинов, Радуљица, па потом Тадић, Митровић, Тошић, Јовић, Радоњић, па онда Филип Филиповић, Прлаиновић, па Новак Ђоковић, итд... јер сви они живе и привређују ван Србије, ако је то критеријум. Зато молба да се престане са пљувањем Николе Јокића, имам утисак као да некоме смета што ће момак постати вероватно најбољи кошаркаш кога је Србија, а можда и Европа икада имала. А нећемо помоћи да га дозовемо да игра за репрезентацију тако што ћемо га називати издајником сваки дан. Подршка за све српске играче у НБА и искрено се надам да ће сви заиграти на светском првенству и донети нову радост и нову медаљу нашој земљи! И пошто је ово ипак вест о Богдану, свака част мајсторе! Постајеш већи играч сваког дана, следеће сезоне велика дела!