');
Najnovije vesti
Blic Kultura Vesti

Premijera filma “Mala gospođica Dulitl”

Premijera dečijeg animiranog filma “Mala gospođica Dulitl” biće održana u subotu 16. februara u Delta Sitiju (Cineplexx 4D). Film počinje u 16.10, a organizatori su pripremili prateći program za posetioce koji počinje u 15 časova.

Mala gospođica Dulitl Foto: Promo
Mala gospođica Dulitl

“Poznata dečja knjiga ‘Liliane Susewind’ dečje spisateljice Tanje Števner je napokon dobila i svoju ekranizaciju u režiji Joakima Mazaneka. Niko osim roditelja ne zna za Lilin nesvakidašnji talenat pomoću kog razgovara sa svim životinjama, a koji joj stvara nevolje i zbog kog je njena porodica primorana da se ponovo seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, što će joj poći za rukom sve dok ne shvati da je zao lopov životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili se sprema da spase Ronija i druge životnje. I tada avantura počinje!”, kaže se u saopštenju distributera.

Ekipu domaćih glumaca i pevača koji su pozajmili glasove junacima filma čine: Irina Arsenijević, Stefan Buzurović, Tamara Aleksić, Danijela Vranješ, Dubravko Jovanović, Dunja Jeličić, Darija Vračević, Tomislac Milovanović...

Foto: Promo

“Publiku očekuje nezaboravna premijera - na kojoj će se okupiti kreativci i edukatori, kao i ljubitelji životinja - uz pregršt poklona. Od 15 časova biće održani FENOMENalni interaktivni naučni eksperimenti. Iz Beo Zoo vrta za ovu priliku stižu stručni veterinari sa specijalnom vrstom životinjA i poklanjanju obilazak Zoo vrta, a sa timom Orkice deca će naslikati njihov zoo vrt budućnosti. Zahvajujući organizaciji Le Petit na samoj premijeri porodice će moći da udome svog novog ljubimca, od Farmine će naučiti o ishrani životinja i dobiti hranu za svoje nove ljubimce.

Likovnu radionicu umetničkog i kreativnog karaktera pripremila je ekipa brenda Ivica i Majica. Oni najkreativniji i najuspešniji moćiće da vide i kako njihov dizajn izgleda na majici, koju će dobiti kao nagradu za najbolji crtež. Tim iz prostora za edukaciju ‘Oblak’ naučiće ih kako se životinje iz filma izgovaraju na engleskom i nemačkom jeziku. Očekuje nas i Zlatiborčev točak sreće, kao i njihov dečji ketering koji će zasladiti Home Made Company sa macaronsima inspirisanim temom filma i životinja”, kaže se u najavi.

Redovna distribucija filma kreće 21. februara.

video_safe i video_unsafe

video_safe

video_unsafe