Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.02.2019.

19:15

Zidan kandidat da zameni Sarija na klupi Čelsija

Bivši trener Reala Zinedin Zidan mogao bi da nastavi karijeru u Premijer ligi.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Zidan kandidat da zameni Sarija na klupi Čelsija
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Ostrvski mediji prenose da je Francuz jedan od kandidata da na klupi Čelsija zameni Italijana Mauricija Sarija koji je proteklog vikenda doživeo najteži poraz otkako je letos stigao u London.

"Plavci" su izgubili od Mančester sitija sa 6:0 i to je bio dovoljan razlog da krenu spekulacije oko eventualnog odlaska Sarija na kraju sezone.

Poznato je da je vlasnik Čelsija Roman Abramovič "lak na obaraču" kada je u pitanju smena menadžera, pa nikog ne bi iznenadilo i da se zahvali bivšem treneru Napolija, posebno ako klub ne uspe da se plasira u Ligu šampiona.

Takođe, najava da bi Eden Azar mogao da pređe u Real, jedan je od razloga da u klubu budu zabrinuti, a eventualnim dolaskom Zidana, Belgijanac bi mogao da se predomisli i ostane, pošto je veliki obožavalac francuskog stručnjaka.

Osim Zidana, pominje se da bi na poziciji menadžera mogao da ga nasledi niko drugi do njegov sadašnji pomoćnik i bivši igrač londonskog kluba, Đanfranko Zola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve