Cirkus u Interu, Ikardi odbio poziv, umešani i Hrvati?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.02.2019.
19:04
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se ludi dan u Interu, nakon što je ostao bez kapitenske trake, Ikardi uzvratio. Šta je koren sukoba?

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Stvari se brzo smenjuju, nije još jasno, ali izgleda da je Mauro Ikardi u štrajku.

On se nije pojavio juče u klubu, što je rezultiralo time da ne bude u konkurenciji za tim u LE.

To je potvrdio i Spaleti koji je rekao da je u pitanju odluka fudbalera, da sada Argentinac mora da sedne sa klubom i da priča, da li o ugovoru ili o drugim stvarima, o tome se pitaju čelnici i igrače.

"Ova odluka je donešena za dobro kluba, u ovom trenutku imamo važan meč, posle toga ćemo videti šta i kako"
, kaže Spaleti.

U međuvremenu stižu priče da rat na relacijiji Perišić - Ikardi bukti svom snagom.

"Reci svojoj ženi da prestane da priča o meni",
navodno je Hrvat rekao Ikardiju, posle čega je izbila svađa.

Saigrač Perišića iz reprezentacije Brozović je tri puta "lajkovao" objavu da je novi kapiten Handanović, sećate se, verovatno, da su novine pisale o navodnoj aferi Brozovića i Vande Ikardi posle čega je Argentinka pretila tužbom medija.

Italijanski mediji pišu da je većina svlačionice protiv Ikardija, da je klub jednostavno izabrao, odnosno da je važnija kohezija ekipe i da je sigurno da će Ikardi na leto otići...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Wednesday, 13.02.2019
23:14

Spaleti je rekao novas da je Ikardi pozvan za utakmicu ali d aje odbio da igra sto cijeloj prici daje jos vecu tezinu, bice znaci i kazne za Ikardija. Iako sam navijac Milana, pohvalio bih upravu Intera sto je pokazala da cak ni kapiten nije veci od kluba i da ne moze da podijeli svlacionicu i da njegova zena izigrava najveceg igraca. Mozda ce ovaj potez Intera biti tezak i bolan cak i po buduce rezultate u ovoj sezoni, ali dugorocno je dobar sigurno jer ce svi igraci koji dolaze u Inter znati kako moraju da se ponasaju!!!

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 13.02.2019
22:12

..samo jako! Ikardi mi je omiljeni igrač ali nek se zna "ko kosi a ko vodu nosi"

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 13.02.2019
20:53

Hvale se kako imaju novca, kako ce da ulazu u pojacanja, da budu konkurentni Juvetu itd itd a nece da daju 10 miliona po sezoni najboljem igracu. Ikardi je potpuno u pravu, ako Sancez ima 20 miliona u Junajtedu, Neymar 25 u PSG u i Suarez 15 u Barsi, moze i on imati bar 10.

avatar
Mihajlo_NS
Wednesday, 13.02.2019
20:33

Malo finija verzija Balotelija, decko ima talenat i pristojan je igrac (nista vise od toga) i budimo realni biti kapiten Intera nije mala stvar. Da je neka igracina ne bi se Perez oklevao nego bi ga doveo. Mislim da je to mlacenje prazne slame, da se izmuze novac, medjutim sada je to cvrsta ruka i to nece proci. Sve u svemu epilog ocekujem da ce se primiriti i da ce ostati tu gde jeste jer za bolje niti je niti moze.

avatar
Z
Wednesday, 13.02.2019
20:29

Oduvek mi je bio ljiga...zna se i zbog cega

avatar
The_Matrix
Wednesday, 13.02.2019
20:16

Zanimljivo da ni italijanskim medijima prica nije jasna, ali eto Vlada u sve upucen. Npr pise da se nije pojavio na treningu, a snimak treninga pokazuje drugacije. Ovde je stvar jasna, na poslednjem razgovoru Marota,Ausilio sa Vandom receno je da nece vise biti tolerisano njeno ponasanje, da prestane sa lazima i vrsenja pritiska na klub koji nece nuditi ugovor kad se njoj pojavi zelja vec da ce se sve stratiski odraditi kako vi svi bili zadovoljni. Medjutim ona nije mogla da izdrzi i nakon mece sa Parmom opet je pocela da kuka o novom ugovoru, kako Ikardi ima ponude, kako ga ne cene, uz to je pocela da se bavi kakvu taktiku treba Spaleti da forsi i to kao pod obavezno da Lautaro i Ikardi moraju svaku da igraju. Klub je regovao i njoj pokazao da ne moze nikog da ucenjuje, da Ikardi nije nezamenljiv i da ce zbog njenog dugackoj jezika Ikardi izvuci deblji kraj. Sve ovo potvrdjuje i status Ikardijeve sestre koja je danas poslala jasnu poruku

avatar
La bestia negra
Wednesday, 13.02.2019
20:16

Da sam na celu Intera oterao bih i Spaletija i Ikardija i Perisica.

avatar
No.1 Gargamel
Wednesday, 13.02.2019
20:15

Ma, neka ide , ali Vanda da ostane.