Muzika

Eros Ramacoti 24. septembra u Beogradu

Eros Ramacoti 24. septembra u Beogradu
Foto: Twitter | Eros Ramacoti 24. septembra u Beogradu

Slavni italijanski pop pevač Eros Ramacoti nastupiće u beogradskoj Štark Areni 24. septembra u okviru svjetske turneje koja počinje 17. februara, najavila je danas Sara Ðigante iz Charm Music Serbia koja organizuje koncert.

Ramacoti je objavio album "Vita Ce N''e" u novembru prošle godine na italijanskom i španskom jeziku i bio je dostupan fanovima u sto zemalja.

Album čini 15 pjesama, a među gostujućim izvođačima našla su se velika imena, kao što su Luis Fonsi, Helen Fišer i Alesia Kara.

"Eros Ramacoti će u okviru svoje svjetske turneje održati 95 koncerata u 30 zemalja na pet kontinenata. Turneju počinje u Minhenu 17. februara. U Beograd dolazi na početku 3. dijela turneje. Ramacoti je insistirao da taj dio svjetske turneje započne baš u Beogradu" kazala je Sara Ðigante.

Ona naglašava da je Ramacoti zapravo Kristojano Ronaldo italijanske pop scene.

"Odrastala sam uz njegovu muziku i uvjerena sam da će koncet u Beogradu biti poseban jer znam da Ramacoti ima izvanredne nastupe uživo. Nedavno je održan muzički festival Sanremo i najviše ljudi je gledalo direktan prenos tog događaja baš u trenutku kada je na scenu izašao Eros Ramacoti. Još uvijek ne mogu da kažem ko će tačno biti gost Erosa Ramacotija na njegovom koncertu u Beogradu, ali mogu da vam otkrijem da je riječ o velikoj pop zvijezdi u Srbiji" kazala je Ðigante.

Davide Skalmani direktor Italijanskog instituta u Beogradu istakao je značaj dolaska velike italijanske zvijezde u glavni grad Srbije.

"Dosadašnje odnose između Italiije i Srbije su obeležavali su događaji iz kulture i umetnosti. Eros ramacoti je jedan od italijanskih umjetnika koji je u pop žanru priznat u cijelom svijetu. Radosni smo što će se njegov spektakularni koncert održati u Beogradu. Eros Ramacoti je ponos naše muzičke scene i njegov nastup u Beogradu je perfektan način na da se proslavi 140 godina diplomatskih odnosa između Srbije i Italije" kazao je Skalmani.

Goran Grbović v.d. direktor Štark Arene kaže da diskografija Erosa Ramacotija predstavlja trijumf voljenog italijanskog kantautora u Srbiji.

"Bez sumnje italijanska muzika je rado slušana u Srbiji. Kancona je kroz niz interpretatora posatala popularna u Srbiji. Ramacoti je svjetska zvijezda koju će Beograd zagrliti na izuzetan način, a siguran sam da će publika u Beogradu uživati" kazao je Grbović.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije