Novi Sad

Spektakl u Studiju M povodom Međunarodnog dana retkih bolesti

Poslednji dan februara, se svake godine u svetu, ali i kod nas, obelažava kao „Međunarodni dan retkih bolesti“, kako bi se javnost i relevantne državne strukture podsetile da među nama žive osobe sa retkim bolestima, koje se svakodnevno suočavaju sa mnoštvom problema.

Zato, i ovog 28. februara, Nacionalna organizacija ze retke bolesti Srbije (NORBS)organizuje humanitarni koncert sa sloganom “Retko, ali važno! –Podrži, kupi kartu!”, koji će biti održan u holu „Studija M“ sa početkom u 21 čas.

Na koncertu će nastupiti sjajni muzičari velikog srca: RITAM NEREDA, ATHEIST RAP, LOVE HUNTERS I EVA BRAUN, kao i divni momci iz Državnog posla.

Sav novac od prodatih ulaznica biće iskorišćen za pomoć osobama obolelim od retkih bolesti, kao i njihovim porodicama.

Doprinos mogu dati i oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom koncertu a žele da podrže akciju i to,na taj način što će kupiti online ULAZNICU PODRŠKE po ceni od 1000 dinara preko sajta GIGS TIX-a.

Ulaznicu za humanitarni koncert po ceni od 1000 dinara možete kupiti od 8. februara, na prodajnom mestu GIGS TIX Novi Sad svakog radnog dana od 9.00 do 19.30 časova i subotom od 10.00 do  19.30 časova, kao i online preko sajta.

„Državni posao“ više nećemo gledati na RTV-u

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

41 Shares
Share via
Copy link