Gvaido vrbovan pa poslat u Srbiju na obuku?

Tanjug

12. 02. 2019. u 16:53

RIA Novosti prenose optužbe ambasadora Venecuele u Rusiji Karlosa Rafaela Farijada na račun samoproglašenog predsednika

Гваидо врбован па послат у Србију на обуку?

Foto Tanjug-AP / Huan Gvaido

Ambasador Venecuele u Rusiji Karlos Rafael Farija Tortosa optužuje samoproglašenog predsednika Venecuele Huana Gvaida da je vrbovan od strane SAD pre 10 godina i da je čak svojevremeno bio poslat u Srbiju da se "obučava", prenose ruski mediji.

Pročitajte još:MADURO POSLAO PORUKU AMERIČKOM NARODU: Zaustavite Trampa da pokrene rat, to će biti mnogo gori Vijetnam nego što možete da zamislite! (VIDEO)

On je u obraćanju radnoj grupi pri gornjem domu ruskog parlamenta - Saveta federacije - rekao:

"Prema našim podacima, on je vrbovan pre deset godina. On je kao marioneta, iza njega stoje i govore SAD", kaže ambasador, prenosi Tas s.

RIA Novosti prenosi njegove reči da je Gvaido bio svojevremen "na obuci" u Srbiji, ali ne precizira o kakvoj "obuci" je reč.

Pročitajte još:Grafiti "Čaves zauvek, Maduro predsednik" u Novom Sadu

"Prema našim podacima, poslali su ga u Srbiju da se obučava, sigurno znate za to. I tada je sve počelo", rekao je Tortosa.

Tortosa kaže da, međutim, Gvaido ni sada nije dorastao zadatku koji su mu postavile SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

MILOŠ

12.02.2019. 17:05

Isti scenario koriste u celom svetu evo kod nas već idu po drugi put pošto smo pametni i zaboravili ,pa da završe posao jer nisu završili do 2012. A ti narode idi subotom u šetnju za šargarepom koju su vam okačili na štap Ameri i koju nikada nećete zagristi !!!

Radojko

12.02.2019. 17:06

Sto ne posaljete link gde se moze cuti da je izgovoreno ime Srbija.Stalno mi tu kao nesto vazni , samo trtljamo bezveze.

Рашо

12.02.2019. 17:17

Неки наши ће се изненадити овим податком али да се мало присетимо. Много тога је кренуло од нас без наше воље и знања. Наши људи ду на жалост учествовали у противправним радњама и рушењима регуларних власти и режима. Почело је рушрњем Чаусескуа па редом, ...

Gen52

12.02.2019. 17:28

Ne sumnjam da je bio na "obuku" u Srbiji. Verovatno kod žutih eksperata, koji i sada pokušavaju da ponove šetnje od 2000-te i oktobarskle promene. To svako narmalan vidi. Slično je i sa Ukrajinom, stim što je tamo šetače vodio bokser, a ovde glumac. A i Čaanak se javlja.

Milan J. - Beograd

12.02.2019. 17:41

Od koga će se bolje naučiti izdaji i dušmanstvu, ako ne od nas Srba. Bar smo u nečem najbolji u svetu.

alfa...!

13.02.2019. 17:35

@zaliv. net - Takvi su srbi,obučavali su neke leve đilkoše sad im vraćaju kontra...

Dule Los Angeles

12.02.2019. 21:04

A,da se prisetimo" Ko je sve od Srba bio na "specijalizaciji" u USA"!? Iz sadasnje, bivse i buduce vlasti i opozicije!? Svi do jednog! Neko samo na 4-5 dana, a neki mnogo duze. I skoro svi su obecali, a vecina i potpisala "obavezijice papire"! Da nabraja!? Ne bih stigao do sutra, a i trebalo bi mi ( sa objasnjenjima) poveca knjiga. Neka od imena se mogu naci na sajtovima "tamo gde treba", a neka ce mo videti u raznim memoarima. U Americi poznajem ZIVE SVEDOKE koji znaju "te radnje" u detalje!