Ubijen Edin Gačić, najtraženiji begunac u BiH

Sarajevska policija je ubila najtraženijeg begunca u BiH, Edina Gačića. On je osumnjičen za brutalno ubistvo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića i meštanina Podorašca Sauda Sultanića. Prilikom pucnjave lakše je povređen policajac, prenosi bosanski portal "Kliks".

Edin Gačić ubijen je prilikom razmene vatre sa policijom do koje je došlo u Lepenici kod Kiseljaka.

Policijski komesar Kantona Sarajevo Melvudin Halilović kaže da je trag doveo do osumnjičenog Gačića, koji nije hteo da se preda.

Prilikom pucnjave lakše je povređen jedan policajac, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova za bosanski portal Kliks

Gačića je policija sumnjičila da je počinio dva ubistva, u mestu Podorašac kod Konjica 6. februara i 9. februara u mestu Suhodol kod Tarčina.

On je osam dana bio u bekstvu nakon monstruoznog ubistva u Podorašcu, a krvavi pir nastavio je i u Suhodolu, ubistvom policajca koji je bio zadužen za čuvanje objekta FUP-a.

Stanovnici BiH danima su bili u strahu zbog ubice koji se krio, zbog čega su podignute visoke mere sigurnosti, a na terenu angažovane sve policijske snage.

Koliko je situacija bila ozbiljna Vlada Kantona Sarajevo je raspisala i nagradu u iznosu od 50.000 konvertibilnih maraka (25.000 evra) za informaciju koja će dovesti do hapšenja Edina Gačića.

Gačić je inače višestruki ubica, a iz KPZ-a Bihać pušten je na slobodu još 2017. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво