Đorđe Ivanović nije hteo u Izrael: Imam još mnogo toga da pokažem u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.02.19. | 13:24

„Znam da ćemo tokom proleća biti daleko bolji nego jesenas, a to ćemo potvrditi i u derbiju“, optimista je oporavljeni ofanzivac crno-belih

Sve vreme boravka u Turskoj bio je Đorđe Ivanović van ekipe, radio po specijalnom programu, da bi se tek po povratku u Beograd stavio na raspolaganje stručnom štabu, u nadi da će ubrzo konkurisati za prvi tim Partizana.

Ofanzivni vezni, po potrebi i napadač, u ponedeljak je dobio dozvolu lekarskog tima da treči, očekuje se da se za dan-dva priključi ekipi, ali ga sad očekuje zahtevan ritam u kome mora da nadoknadi propušteno tokom priprema.
Povredio sam se na početku priprema. Zbog loših vremenskih uslova promenili smo podlogu, trenirali terenu sa veštačkom travom, nije mi prijalo. Dešava se, ali se nisam nadao da će ovoliko trajati i da ću dugo odsustvovati sa terena. Povreda Ahilove tetive je nezgodna, zna da traje po nekoliko nedelja“, uzdiše nekadašnji kapiten subotičkog Spartaka.

Izabrane vesti

Zajedno sa Danilom Pantićem (takođe Ahilova tetiva), a poslednje sedmice i sa Musom Ndžaijem (trbušni zid), Ivanović je nehotice uticao na skraćenju rotaciju trenera Mirkoviću na poziciji levog krila.
„Svaki dan sam se nadao da ću onaj sledeći potrčati, ali… Cele pripreme sam proveo u bazenu, na biciklu i u teretani. Čini mi se da sam počeo da sanjam kako okrećem pedale. Nijedan trening nisam propustio, radio sam dva puta dnevno u teretani u dogovoru sa lekarom i fizioterapeutima, trudeći se da ne gubim vreme. Nikad u profesionalnoj karijeri nisam toliko pauzirao što se tiče trčanja, a uz to mi je posebno bilo teško što smo u Turskoj igrali utakmice, a ja nisam mogao na teren“.

Uprkos povredi, Ivanović je u jednom trenutku bio na korak da napusti Topčidersko brdo. Zvao je izraelski Hapoel iz Akre, međutim, igrač nije želeo da se zaputi u ligu za koju važi opšte mišljenje da se igrači „zakopaju“ i teško je napuštaju. Ostao je odlučan u nameri da se bori za mesto startera.
Želeo sam da ostanem u Partizanu iz fudbalskih razloga, imam još mnogo da pokažem u crno-belom dresu. Što se tiče kluba i igrača imam samo reči hvale za godinu i kusur koliko je prošlo od dolaska iz Spartaka. Odbranili smo Kup Srbije, nažalost ne i titulu prvaka države, ali se nadam i borićemo se do kraja da je vratimo još ove godine. Znam da ćemo tokom proleća biti daleko bolji nego jesenas, a to ćemo potvrditi i u derbiju“, optimista je Đorđe Ivanović.

CUCIN NIJE POGREŠIO, SPARTAK SJAJAN ZA MLADE

U poslednje vreme dobre poslovne odnose neguju crno-beli i Spartak. Partizan je doveo Đorđe Ivanovića i Nemanju Nikolića u poslednjih godinu dana, a u sveže okončanom prelaznom roku poslao Luku Cucina na kaljenje u Suboticu.
Drago mi je da je Luka otišao u Spartak, klub sa tradicijom, izuzetno organizovan, u njemu su ljudi koji znaju da se bave mladim igračima. Nije pogrešio“, uverava Ivanović.

FOTO: Star sport


tagovi

FK PartizanĐorđe Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara