Ono kad im niko ne može ništa, igrači Čelsija ispraćaju Sarija u četvrtak?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.02.2019.
12:37
Izvor: Sportske.net

Kultura kluba i sve ono što se dešava za ere Romana Abramoviča pokazuje da nikada niko nije uspeo da se izbori sa igračima. Sari je izgleda sledeća žrtva.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Izgleda da će se Sariju desiti ono što i prethodnicima, smeniće ga igrači.

On je naravno bio obavešten šta se dešavalo prethodnicima i kakvu moć imaju u klubu igrači, odnosno njihovi agenti, i pokušao je da kao i Konte to promeni.

Ali, jednostavno je nemoguće. Jer, u Liverpulu ili Sitiju, agenti nemaju nikakav pristup treneru koji ima podršku vlasnika i svako je zamenjiv.

U Čelsiju je kultura drugačija.

Igrači su iritirani nekim izjavama Sarija, ne sviđa im se što je trening umesto ujutru pomerio za popodne, zamaraju ih dugi taktički sastanci i detalji kojima ih Sari hrani.

Jedan od insajdera je rekao za "Telegraf" da su oni svesni da će Italijan brzo postati prošlost, ali i da nema nikakav uticaj u klubu, odnosno da ne može nikoga da otera.

Uz to igračima nije jasna tvrdoglavost Italijana koji ne menja ništa iako je klub doživeo dva najveća poraza u poslednjih tridesetak godina.

On se drži svojih šema i nema "plan B" kada su stvari krenule loše.

Mnogi smatraju da će Marina Granovskaja i Roman Abramovič reagovati brzo, jer Čelsi igra i dalje u svim kupovima, plus mora da stigne do četvrtog mesta.

Kako smo i rekli, jedna od opcija je da Zola završi sezonu, pa da stigne Lampard ili Dijego Simeone koji je mentalno jači od Sarija i uspeo je sličnu situaciju da sredi početkom decenije u Atletiku.

Ali, sa Čelsijevim igračima to je gotovo nemoguće, priča se da će izminirati trenera već u četvrtak u LE u Švedskoj, tim pre što su igrači nezadovoljni jer ne rotira u kupovima, i malo njih dobija priliku da igra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Viktor Furce
Wednesday, 13.02.2019
01:58

Nece Sari nidze
Luiz Alonso pedro vilian aspi OUT
KRISTENSEN,EMERSON, ODOI,ZAPACOSTA IN

avatar
Wednesday, 13.02.2019
00:16
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 13.02.2019
00:12

Ovako , svim tim igracima koji miniraju trenera stavio bi ih na transfer listu i zabranu prilaska prvoj ekipi nemora ni doci na trening do leta, zavrsiti sezonu sa mladim igracima i onda na leto komplet remont, mora se stati ovim igracima vise jednom na put i poceti ih kaznjavati, primaju ogromne plate da bi mene ljudi zajebavalu ulicom ono iiii chelsi 6:0

avatar
jlingz
Tuesday, 12.02.2019
20:53

Ne znam bas, cuo sam da je bolji od Guardiole. Ali, na ovom sajtu mozes cuti svasta. :D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 12.02.2019
18:48

Ako ovo urade onda su stvarno bezobrazni!

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 12.02.2019
16:43

Ranije sam uvijek bio na strani trenera a sad sam na strani igraca
Konte je znao ko mu kopa rupu i htio da se rijesi svih njih (prije svih Luiza i Vilijana) I sad cemo na ljeto opet ostati bez Azara a vjerujem da je on bio glavni razlog odlaska Kontea jer je bilo ili- ili
Takodje sad ne gledamo ni lijep fudbal,a uz to se brukamo i nemamo sanse n iza 1 trofej ovako.. na par meceva je Sari odustao od visokog posjeda i besmislenog kruzenja lopte i svaki put su bili dobri mecev ii Celsi je daleko bolje izgledao
ekipa koja napravi da Siti onako nemocno izgleda u decembru ne moze nikako biti losa,samo je potrebno kvlaitetno postavit igru,uzrok ovako visokog poraza je samo Sari sa svojom postavkom igre,kad bi odustao od svog bezvrijednog stila igre i poceo igrat konkretno podrzao bih ga ,ovako srljamo u propast duplo vecom brzinom

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 12.02.2019
19:21

Celsi itekako ima sansu za trofej ove sezone.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 13.02.2019
00:13

Molim te promeni taj nick nemogu da gledam to ime vise ako ti je on uzor onda vidim zasto podrzavas igrace

avatar
Nemanjici
Tuesday, 12.02.2019
16:35

Samo ti smenjuj a posle kad bude kuku lele...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.02.2019
17:52

Njegovo cesto smenjivanje trenera za ovih 15,15 godina mu daje fantasticne razultate jer nijedan tim u engleskoj nije osvojio vise trofeja za taj period i osvojio je sve sto moze da se osvoji.

avatar
Guti
Tuesday, 12.02.2019
22:30

De ne govori gluposti. Od 2003 imaju isti broj osvojenih važnijih titula kao Mutd. S tojim da je MUTD manje više sve osvojio još dok je bio Fergi, pa ti teza da je menjanje trenera donijelo rezultate, ne pije vodu. Samo zbog Romanovih para ste osvojili nešto, a ne što menjate trenere ko gače! 13-13 ako se ne varam.

avatar
Don Carlo
Tuesday, 12.02.2019
21:45

dbr je , ziv si

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 12.02.2019
19:17

Istina al treba jednog istrpit a to je trebalo Kontea. Medjutim prave se pametni i eto im sad.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 12.02.2019
16:24

Dok su ginuli za Murinja i Kontea - osvajali su trofeje (titulu u PL, od CL su bili daleko), kad miniraju trenere ne osvajaju nista. Ako im je to cilj, onda dobro...

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 12.02.2019
14:56

Nije bitno to sto je Simeone mentalno jaci, mentalno jak je bio i Konte pa su ga izminirali. Problem je sto upravu jednostavno nije briga za odnose izmedju igraca i trenera i kad izbije pobuna trener je prepusten sam sebi bez podrske uprave. Ovo recimo nikada ne bi moglo da se dogodi u Sitiju ili Liverpulu. Kutinjo se bunio, pa su ga prodali. I Siti bi isto tako prodao Aguera ili De Brujnea da se pobune, a Azaru se moze da izjavi sta hoce i da prodje nekaznjeno. Ne branim Sarija, nego kazem da uprava mora da podrzi trenera, jer trener sam protiv igraca i agenata nema sanse. U takvoj sredini je nemoguce ostvariti dugorocni uspeh. Danasnji igraci su razmazeni, dok su tu bili Teri, Lampard i ostala garda, tada niko nije smeo da pisne.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 12.02.2019
18:12

Nezgodno je kad se vise njih pobuni. Pomenuo si Kutinja,prodali su ga jer se bunio sam. Kad ovako vise njih u sred sezone bojkotuje trenera,onda ne mozes da rasprodas sve. Ili menjas trenera (kao sto su i Junajted i Celsi otpustali Murinja) ili cekas leto pa onda resavas pitanje.

avatar
JC\'90
Tuesday, 12.02.2019
14:15

Celzi definitivno treba da proda sve igrace koni su dugo u klubu, kao sto su Azar, Aspi, Alonso, Pedro, Vilijan, Kejhil.