Super žena i "Pčelica" poklanjaju ediciju "Ubedljivo 10 najgorih"

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve knjige u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu, broj telefona i koju knjigu želite iz edicije od ponuđenih na mejl superzena@b92.net i osvojićete ovo zanimljivo izdanje.

Utorak, 12.02.2019.

12:43

Izvor: B92

Super žena i

Podeli:

Svetski popularna edicija „Ubedljivo 10 najgorih” na srpskom jeziku je dostupna zahvaljujući saradnji Izdavačke kuće Pčelica i britanske Salarije. Ako ste voleli „Leteći cirkus Montija Pajtona”, ove knjige su pravi izbor za vas. Karakterističnom vrstom humora, koja iznenađuje, zbunjuje i tera na smeh do suza, informativnošću koja prevazilazi enciklopedijsku i originalnošću u pristupu temi – šest knjiga edicije „Ubedljivo 10 najgorih” intelektualni su izazov koji se ne može odbiti.

Knjige „Podli zlikovci”, „Okrutni ratnici”, „Opaki vladari”, „Drevni Egipat”, „Antička Grčka” i „Stari Rim” predstavljaju šest istorijskih tema koje donose, svaka u svojoj oblasti, listu od deset „najgorih”, a uz to i deset priča o njima, koje iznenađuju svojom neobičnošću, čudnim navikama i običajima određenih vremena i ljudi o kojima učimo u školi, a sada ih prvi put upoznajemo kao ljude od krvi i mesa sa svim njihovim osobenostima i manama.

Svaka knjiga edicije „Ubedljivo 10 najgorih” je ilustrovana u maniru humorističkih stripova sa karikaturalnim elementima kako bi se naglasio element koji je stavljen pod lupu kritike, ismevanja ili jednostavne duhovitosti. Punim kolorom u kombinaciji sa tekstom koji je razigrano dizajniran ove knjige ispunjavaju sve moderne estetske standarde po kojima se posebno ceni sklad vizuelnih i verbalnih elemenata. I ne samo to – one su postavile visok standard u okviru humorističko-enciklopedijske literature, koja je namenjena pre svega radoznaloj deci bez obzira na njihove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare