BONUS TIKET 01: Dva meča u Ligi šampiona plus Čempionšip za kvotu 20,00

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.02.19. | 11:18

Deluje više nego realno

Obično se kaže: sad počinje ono pravo u Ligi šampiona. Početak nokaut faze u najeminentnijem klupskom takmičenju na svetu, idealan je povod da kladionica MOZZART nastavi sa tradicijom pojačanih kvota, odnosno BONUS TIKETA.

Dakle, danas ćete imati priliku da dobijete povoljniji kurs na predloženi tiket sa četiri para, i umesto kvote 16,47 koliko iznosi u redovnoj ponudi, pogodite kvotu 20,00.

Izabrane vesti

Naravno, na našem bonus tiketu su dva večerašnja meča Lige šampiona. Na Old Trafordu se očekuje vatromet i mnogo golova u duelu Mančester Junajteda i PSŽ-a. Mi verujemo da će mreže oba golmana zatresti, odnosno da ćemo videti najmanje tri gola na utakmici.

MANČESTER JUNAJTED - PSŽ GG3+

ROMA - PORTO 1

BIRMINGEM - BOLTON KMB1&2+

VBA - NOTINGEM FOREST GG3+

Kao što verujemo da će Roma opravdati ulogu favorita u prvom meču protiv Porta.

Na našem tiketu su i dva meča Čempionšipa. U Birmingemu, ekipi Vest Bromviča, gostuje Notingem Forest. Očekujemo da će i ovaj duel obilovati uzbuđenjima, te da će biti bar tri gola na utakmici.

Odlučili smo se i za meč Birmingema i Boltona. Verujemo u kombinaciju 1&2+.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu do 20.45 kažete da želite da odigrate TIKET 01.

Takođe, tiket možete da odigrate i online putem našeg sajta mozzartbet.com


tagovi

bonus tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara