Nedelja, 01.07.2001.

22:17

TADIC: SRPSKE STRANKE TREBA DA SE REGISTRUJU ZA IZBORE

Izvor: B92

Default images
Jugoslovenski ministar telekomunikacija i potpredsednik Demokratske stranke Boris Tadic preporucio je politickim strankama Srba sa Kosova da se registruju za novembarske izbore u Pokrajini, a da kasnije odluce hoce li na njima ucestvovati ili ne. Tadic je po povratku iz posete centralnom Kosmetu izrazio uverenje da bi dobro resenje bilo "kao nastup DOS, odnosno da tamosnje stranke izadju na izbore u koaliciji". U izjavi za "Glas javnosti" od ponedjeljka on je ocenio da bi kosmetski Srbi trebalo da nadju pravo resenje i uspostave bolju komunikaciju s medjunarodnom zajednicom. "Saradnja s medjunarodnom zajednicom, bazirana na iskustvima sa juga Srbije, nacin je da se obezbede drzavni i nacionalni interesi Srbije i Jugoslavije. Republicka i Savezna vlada treba vise da pomognu Kosmetu i tamosnjim Srbima", rekao je Tadic, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: