Ko zna bolje? Fulcu majka "sredila" trejd u Orlando

Markel Fulc, nekada prvi pik na NBA draftu, iz Filadelfije je poslat u Orlando na nagovor svoje majke.

Izvor: LN

Ponedeljak, 11.02.2019.

17:52

Ko zna bolje? Fulcu majka
Photo by Mitchell Leff/Getty Images

Fulc je bio prvik pik 2017. godine, da bi posle godinu i po dana neuspešne karijere u 76ersima napustio taj tim i preselio se u redove Medžika.

Kako navodi američki portal "phillyfrontoffice", za Fulcov transfer najzaslužnija je bila njegova majka, koja je zahtevala od čelnika File da mu garantuju minute, a pošto joj to nije pošlo za rukom, zahtevala je trejd.

"Fulcov tim, koji je predvodila njegova majka, je pitao čelnike Filadelfije da li mogu da mu garantuju minute i bitnu u logu u timu. To je radio i njegov agent", navodi se.

Markel je tokom ruki sezone odigrao tek 14 utakmica, a ostatak je propustio zbog povrede ramena, koja mu je praktično oduzela sposobnost šuta, koji je bio na iznadprosečnom nivou tokom koledža.

On je proveo leto radeći sa dugogodišnjim trenerom Druom Henlanom, ali nakon nekog vremena Fulcov tim je raskrstio sa tim trenerom, a šut se mladom plejmejkeru nije vratio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: