Najnovije vesti
Zabava Zadruga 2
"SVIĐAM SE MARKU, njegova veza sa Lunom je FEJK" Dragana otvorila dušu, a Miljković će POBESNETI kad sazna šta misli o njemu (VIDEO)

"SVIĐAM SE MARKU, njegova veza sa Lunom je FEJK" Dragana otvorila dušu, a Miljković će POBESNETI kad sazna šta misli o njemu (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić razgovarao je sa Draganom Mitar. Ova zadrugarka na početku razgovora komentarisala je svađu koju je imala sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem.

"MI SE LJUBIMO A NJEN MUŽ SEDI DVA STOLA OD NAS I ŠALJE JOJ PORUKE" Pavle otkrio detalje veze sa Draganom Foto: Printscreen / screenshot
"MI SE LJUBIMO A NJEN MUŽ SEDI DVA STOLA OD NAS I ŠALJE JOJ PORUKE" Pavle otkrio detalje veze sa Draganom
Foto: TV Pink / screenshot

Tom prilikom ona je istakla kako smatra da su bez povoda oni ušli u raspravu, kao i da Marka Miljkovića od Nove godine ne može da prepozna, jer je promenio svoje ponašanje. Podsetimo, pre veze sa Lunom, Marko je u "Zadruzi" bio blizak sa Draganom i govorio kako je ona savršen tip žene koja njemu odgovara.

- Ja neću u njihovu vezu da se mešam. Meni njihova priča ne deluje iskreno, fejk su mi. Krenuli su da pričaju da sam ja ljubomorna na njihovu vezu. To je budalaština. Marko i ja smo se družili, on je govorio da sam ja njegov tip devojke. O tome se baš vodila polemika u kući. Mi smo prestali da se družimo, jer sam ja želela da se povučem iz toga - rekla je Dragana.

Foto: Printscreen / youtube

- Marko je pun sebe i ja ne volim takve likove. Ja kada sam se sklonila od njega, tada je ušao Pavle. I Marko je sve posmatrao sa strane. Ja sam osetila da se ja Marku sviđam, ali nikada on meni to nije rekao. Odgovaralo mi je druženje sa njim - dodala je Dragana.

Foto: screenshot

Zatim je Dragana komentarisala Nenada Aleksića Ša sa kojim je bila veoma bliska. Zbog toga su ukućani govorili kako se reper zaljubio u nju, a nakon što je Ivana Aleksić, Šaova žena bila u Zadruzi, reper se udaljio od Mitrove.

- Ša i ja smo okej. Super smo. Konačno je došla neka normala. Mene uvek uvuku u tu neku priču - pričala je Dragana.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u videu.

Nedavno je isplivao snimak nage Dragane Mitar, koji je i te kako uzburkao javnost, a taj video možete pogledati klikom OVDE.