VOĐE KAVČANA I ŠKALJARACA DRŽE NA ISTOM SPRATU U SPUŽU: Evo kakve su mere preduzeli da ne bi izbio mafijaški sukob
Foto: Printscreen

najviši nivo

VOĐE KAVČANA I ŠKALJARACA DRŽE NA ISTOM SPRATU U SPUŽU: Evo kakve su mere preduzeli da ne bi izbio mafijaški sukob

Crna Gora -

Zbog dvojice navodnih šefova zaraćenih kriminalnih klanova - Slobodana Kašćelana i Milića - Minje Šakovića, bezbednost je podignuta na najviši stepen u Istražnom zatvoru u Spužu.

Kavačanin i škaljarac izolovani su, ne mogu se sresti i smešteni su u posebnim sobama koje su pod 24-časovnim nadzorom.

Kašćelan i Šaković istog dana završili su iza spuških rešetaka.

Tog dana u zatvoru je bilo vanredno stanje dok u sobe nisu smestili vođu kavčana i šefa podgoričkog ogranka škaljarskog klana.

Izvor Vijesti iz Istražnog zatvora rekao je da su i Kašćelan i Šaković u ćelijama na prizemlju, ali dovoljno udaljeni jedan od drugog.

“Ne mogu se sresti nikako. Imaće šetnje u odvojenim terminima, a i to će biti sa visokim nivoom bezbednosti, kakav je bio i kad su dovedeni u zatvor, naročito kad je u pitanju Kašćelan”, kazao je sagovornik iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).

Objasnio je da su Kašćelana u ZIKS sproveli uz najviši stepen obezbeđenja, ali i da su ga na isti način vodili iz Istražnog zatvora u Viši sud.

“Put od Zavoda do Višeg suda bio je obezbeđen i blokiran dok smo ga sproveli. Istovremeno je u Istražni zatvor iz Višeg suda sproveden Šaković i nije bilo nikakvih problema. Način na koji je obezbeđivan Kašćelan primenjivan je retko jer je sugerisano da bezbednost mora biti podignuta na najveći nivo”, rekao je sagovornik Vijesti.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track