Nožem napao radnicu Kliničkog centra Vojvodine

Radnica Centra za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine M. Č. (44) povređena je nakon što ju je D. M. (60) nožem napao u toj ustanovi danas popodne.
Nožem napao radnicu Kliničkog centra Vojvodine
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje u Kliničkom centru Vojvodine, ona je zadobila višestruke povrede po telu.
 
"Ona je povređena danas na svom radnom mestu na Klinici za medicinsku rehabilitaciju. M. Č. je zadobila višestruke povrede po telu. Posle hirurške obrade rana i konsultativnog pregleda psihijatra zbog psihičkih trauma koje je zadobila prilikom napada, puštena je na kućno lečenje", kaže za naš portal Siniša Knežević iz Kliničkog centra Vojvodine.
 
Novosadska policija je uhapsila brzo napadača, zbog sumnje na ubistvo u pokušaju.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje. 
 
Nezvanično, u pitanju je višestruki silovatelj, koji je od 30. novembra na slobodi. Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić objavio je na društvenim mrežama da je upozoravao javnost na ovaj slučaj.  "Danas se, nažalost, obistinilo ono što sam najavio. Dušan Murgaški “Pikaso” je napao ženu nožem u urgentnom centru u Novom Sadu i povredio je", napisao je Jurić na svom Tviter profilu.
 
Prema tim informacijama, njemu su dokazana tri silovanja, među kojima i devojčice od 14 godina.
  • vslv

    13.02.2019 10:22
    @zdravstveni radnik
    Pa ja kao redovno prijavljen na ceo iznos plate debelo i plaćam svaku uslugu, pa se Vaše kolege svejedno odnose prema meni kao da sam i bahat i bezobrazan i lud istovremeno. Sram Vas bilo "etike", dobro ste je i stavili pod navodnike...
  • Zdravstveni radnik

    12.02.2019 23:08
    Ko ce nas zastiti?
    Nad zdravstvenim radnicima generalno izivljava se ko kako stigne... A mi sve to trpimo zbog "etike"... Od bahatih, preko bezobraznih do ludih... I tako svaki dan... I treba debelo da se placa, svaka usluga u zdravstvu, pa da vidimo ko ce se usuditi popreko da pogleda lekara, farmaceuta, a ne da vitlaju nozem...
  • Tatjana

    12.02.2019 16:29
    Da li pri
    puštanju na slobodu postoji procena stručnjaka o psihičkom i mentalnom sklopu? Da li mu je potreban nadzor zboz opasnosti da ne ponovi krivično delo, ili da se ceo NS upozori da ga se pričuva? Šta se čeka, da ponovi krivično delo, neko nevin strada? Žalosno je što struka zataji u mnogim slučajevima u našem društvu, pa nas ugrožavaju od političara, preko pedofila, silovatelja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika