Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Nije čuo za našeg Bibu Struju: Indijac tvrdi da kroz svoje telo može da sprovodi struju za čak 500 KUĆA (VIDEO)

Nije čuo za našeg Bibu Struju: Indijac tvrdi da kroz svoje telo može da sprovodi struju za čak 500 KUĆA (VIDEO)

Javnost na Balkanu odavno je upoznata sa likom i delom Bibe Struje, čoveka čija mogućnost da provodi nezaimislivo velike količine struje kroz svoje telo, zbunjuje i šokira, kako obične ljude tako i naučnike širom sveta. Da Biba nije usamljen slučaj na svetu, govori i slučaj ednog muškarca iz Indije.

struja 2 Foto: PressTV / youtube
struja 2

Nasreš Kuamar (42) iz Muzanfagara u Indiji, prvi put je otkrio svoju "moć", tačnije, sposobnost da sprovodi struju pre deset godina u svojoj kući dok je popravljao šporet.

Kumar, koji je zaposlen u gradskoj mrtvačnici u rodnom gradu, izjavio je da kroz njegovo telo, i to bez ikakvih posledica po njega, može da prođe struja jačine 11000 volti, što je dovoljno za napajanje čak 500 kuća.

- Bog mi je dao moć da radim stvari koje niko drugi ne može - rekao je on tokom snimanja bizarnog video snimka u kojem jezikom dodiruje žice koje su pod naponom.

Za razliku od Bibe, Kumar ima i kosu i dlake po čitavom telu, što mu ne predstavlja problem da stalno ispituje granice i mogućnosti svoga tela.

- Počeo sam da obučavam svoje telo sa manjim naponima. Na kraju sam počeo da testiram kapacitet povećavanjem snage na 240 volti, a zatim i na 440 volti. Radoznalost me je inspirisala da nastavim sa povećavanjem snage čisto da vidim do koje mere mogu da idem prilikom pravljenja štosova - izjavio je Kumar, dodajući da se se jednom popeo na banderu i da je tom prilikom dirao žice bez ikakvih posledica po svoj život.