');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Kija prošetala u venčanici u Beogradu i NEMA KO JE NIJE POGLEDAO: Kad vidite ko ju je gledao iz prvog reda, TEK TAD ĆETE SE ODUŠEVITI

Pravi spektakl je priredila večeras kada se pojavila u venčanici. Kristina Kija Kockar bila je zvezda još jednog događaja i verujte- ravnodušnih na nju nije bilo.

KIJA Sajam Vencanja_080219_RAS foto Uros Arsic026 Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija
KIJA Sajam Vencanja_080219_RAS foto Uros Arsic026
Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Prilika da Kiju vidimo u venčanici bila je večerašnja revija u okviru "Sajma venčanja". Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" na modni defile došla je sa mamom Nadicom u trendi kaputu (baš ova boja je apsolutni modni hit ove sezone, pa je Kristina potvrdila da bez greške prati trendove).

"Možda se i udam drugi put", duhovito je poručila pre revije.

Iz prvog reda ju je gledala i kuma Vanja Ibrahimović, a Kiji je pripala posebna čast da otvori reviju. U haljini ukrašenoj tilom i čipkom i sa prilično izazovnim gronjim delom odlično je izgledala na pisti.

U ulozi manekenke se prilično dobro snašla, a nama je pored njenog hoda zanimljivo bilo da gledamo i reakcije njene mame, koja je možda i bila uzbuđenija od Kije.

Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Bljesnule su u jednom momentu i tetovaže na njenim leđima, i naravno, ni ova revija nije mogla da prođe bez selfija.

Pevačicu smo u venčanici videli  pre nekoliko godina, kada je u Zrenjaninu rekla "da" bivšem mužu Slobodanu Radanoviću. U beloj haljini se pojavila i na "Zadrugoviziji" prošle godine, a možda treća svadbena haljina najavi nešto uzbudljivo! Više njenih fotografija uvenčanici pogledajte u galeriji.