Petak, 08.02.2019.

08:38

Slepi miš dva puta prekidao meč Indijane i LA Klipersa

Zanimljiva scena dogodila se u Benkers lajf Fildhaus dvorani u Indijanapolisu, na susretu između Indijane i Los Anđeles Klipersa.

Izvor: Z.K.

Slepi miš dva puta prekidao meč Indijane i LA Klipersa
Photo by Andy Lyons/Getty Images

Susret je završen pobedom domaćina od 116:92, ali publiku je osim košarkaša u dva navrata uspeo da zabavi, a neke bogami i zastraši jedan slepi miš.

Nezvani gost je imao svoj šou program. Niko ne zna kako se našao u dvorani, ali sredinom prve četvrtine spustio se do terena i meč je bio u prekidu puna dva minuta.

Kada su pomislili da su ga se otarasili i da se neće vraćati, pojavio se ponovo na pet minuta pre isteka treće četvrtine.

Taman što je Bojan Bogdanović postigao poene iz slobodnih bacanja, slepi miš se opet spustio ka terenu. Neki su pokušali da ga uhvate bacanjem peškira sa klupe, redari su spremili mrežice za hvatanje, ali neočekivana zvezda večeri je bila spretnija i umakla je goničima. Verovatno negde pod sam krov dvorane, na neko tamnije mesto.

E sad, nisu bas svi bojažljivi kada su u pitanju slepi miševi. Sve ovo je podsetilo na jednu scenu čiji je glavni akter bio bivši košarkaš San Antonija, Manu Đinobili.

Kako je on to rešio, to je posebna priča. Jednostavno je zamahnuo pesnicom, nokautirao slepog miša, pokupio ga sa parketa i izneo sa terena.

Ne znamo da li su tada reagovala društva za zaštitu žitotinja, ali jedno je bilo sigurno, meč nije predugo bio u prekidu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: