Radnik zadobio povrede glave i mozga

O. M.

07. 02. 2019. u 13:41

Nova nesreća na gradilištu "Delta planeta" u Banjaluci. U UKC RS navode da je pacijent u 10.13 časova dovezen sanitetskim vozilom u Urgenti centar UKC RS

Радник задобио повреде главе и мозга

Povređen radnik Foto: Srna

VLADO Zgonjanin (54) iz Novog Grada, koji je jutros povređen na gradilištu "Delta planeta" u Bulevaru Srpske vojske u Banjaluci zadobio je teške povrede glave i mozga i nalazi se u dosta teškom stanju.

U UKC RS navode da je pacijent u 10.13 časova dovezen sanitetskim vozilom u Urgenti centar UKC RS.

Pročitajte još:Radniku pozlilo, pao ispred Palate pravde, prevezen na VMA

- Pacijent je zadobio tešku povredu glave sa prelomima kostiju lobanje i povredom mozga. Obavljena je kompletna dijagnostička obrada i pacijentu je indikovan operativni zahvat. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene - rekao je načelnik Urgentnog centra UKC RS dr Dragan Rakanović.

Zgonjanin je radio u podrumu "Delta planeta", a do nesreće je došlo prilikom ispitivanja pritiska cevi. O svemu je obaveštena policija i u toku je uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja.

Pročitajte još:NESREĆA NA GRADILIŠTU: Radnik teško povređen, lekari se bore za njegov život

Inače na gradilištu "Delta planeta" pre tri dana je došlo do nezgode kada je radnik "Niskogradnje" iz Laktaša pao sa skele i polomio nogu. Krajem avgusta prošle godine na istom gradilištu poginuo je radnik "Maxmare" Radenko Obradović koji je pao sa visine od preko 10 metara i na mestu ostao mrtav.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije