Najnovije vesti
Vesti Hronika
HAOS NA PUTU KOD POŽAREVCA Teška saobraćajna nesreća, AUTOMOBILI U PLAMENU (VIDEO)

HAOS NA PUTU KOD POŽAREVCA Teška saobraćajna nesreća, AUTOMOBILI U PLAMENU (VIDEO)

Na magistralnom putu Smederevo-Požarevac dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila, saznaje "Blic".

smederevo nesreca 1 Foto: Privatna arhiva
smederevo nesreca 1

Kako piše portal Podunavlje, vozila su dolazila iz suprotnih pravaca i pri sudaru su buknula u plamen! Kako saznajemo u udesu su povređene dve osobe.

- U sudaru su učestvovala vozilo „pasat“, beogardskih tablica, kojim je upravljala K. P. (47) i vozilo "BMV" požarevačkih tablica, koje je vozio R. N. (62). Saobraćaj je bio obustavljen do 13.25, a do potpune normalizacije došlo je u 14.35 – rekao je za "Novosti" Saša Nikolić, portparol Policijske uprave Smederevo.

Tačan uzrok ovog sudara za sada nije poznat a istraga je još uvek u toku. Prema nezvaničnim saznanjima, do udesa je došlo kada je „pasat“, iz nepoznatih razloga, skrenuo u suprotnu traku i direktno se sudario sa "BMV"-om. Takođe prema nezvaničnim podacima, oba vozača zadobila su lakše povrede.

Na fotografijama i snimku koji je dobila redakcija "Blica" vidi se automobil potpuno u plamenu, kao i vatrogasne ekipe na licu mesta.

Automobil u plamenu kod Smedereva
Foto: Privatna arhiva
Automobil u plamenu kod Smedereva

Zbog nesreće na putu došlo je do velikog zastoja.