Manuel Pelegrini
Manuel Pelegrini

Pelegrinijeva osveta za Ligu šampiona: Klop je navikao da pobeđuje iz ofsajda

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.02.19. | 23:40

Trener Vest Hema podsetio Nemca na neraščišćene račune iz 2013. godine

Završetak utakmice na London stadionu doneo je zanimljivu raspravu dvojice menadžera. Po završetku meča Jirgen Klop je prvo prišao sudijama da im nešto kaže, a potom na putu do svlačionice prozborio koju i sa Manuelom Pelegrinijem što su i kamere zabeležile.

I dok Nemac nije želeo da detaljnije otkrije razloge za raspravu, Čileanac je to učinio posle meča.
"Naša rasprava nije bitna. Klop navikao da pobeđuje golovima iz ofsajda. I Malagu je pobedio golom iz ofsajda od sedam metara, tako da nema pravo ni na šta da se žali", rekao je Pelegrini.

Izabrane vesti

Čileanac je tako podsetio na detalj iz 2013. godine kada je brazilski štoper iz Borusije Felipe Santana postigao gol u trećem minutu nadoknade i tako eliminisao Malagu koju je vodio Pelegrini. Čileanac mu to, očigledno, nije zaboravio...

Što se tiče večerašnje utakmice, Pelegrini hvali svoje momke.
"Imali smo mnogo prilika da pobedimo. Remizirali smo jer smo primili gol iz očiglednog ofsajda. I u poslednjem napadu na utakmici Origi je bio u ofsajdu kada je promašio i to je bila još jedna velika greška pomoćnika. Zadovoljan sam, igrali smo sa timom koji je dao najviše golova i primio ih najmanje u ligi. Treba da nastavimo da rastemo i budemo konstantniji, bez obzira protiv koga igramo", poručio je Čileanac. 

Foto: Reuters


tagovi

Manuel Pelegrini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara