Vučić: Saša Janković bi bio neuporedivo ozbiljniji takmac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se opozicioni lideri žale na spot koji, prema njegovim rečima, govori o njihovoj prirodi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.02.2019.

22:50

Vučić: Saša Janković bi bio neuporedivo ozbiljniji takmac
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

On je istakao i da lideru Saveza za Srbiju Draganu Đilasu verovatno smeta što je biznismen Miroslav Mišković prikazan kao tajkun broj jedan.

Vučić je na televiziji Hepi kazao da se opozicija žali na stanje u medijima, a ima kablovskog operatera broj 1, dok je kako je dodao, 80 odsto građana Srbije prisutno na društvenim mrežama.

"RTS je pristojna televizija, mnogo više primedbi bih imao ja, ali ne smem da ih izgovaram, nego što ih imaju oni (opozicija)", rekao je Vučić i dodao da vlasnik televizije Pink Željko Mitrović sme "javno i jasno da kaže svoje političko opredeljnje, isto kao što kaže CNN".

Prema njegovim rečima, osnivač Pokreta slobodnih građana Saša Janković bio bi "neuporedivo ozbiljniji takmac".

Vučić je o izbornim uslovima rekao da je na svakom biračkom mestu u Beogradu bilo tri puta više ljudi iz opozicije njego iz vlasti.

"Evo uradite sve što hoćete od biračkog spiska koji smo nasledili od vas", poručio je Vučić opoziciji.

On je za glumca Mikija Manojlovića kazao da je pristojan čovek, i da nije član Srpske napredne stranke, te da je bio iznenađen kakvu su hajku poveli protiv njega.

Glumac Miki Manojlović ranije je izjavio da su građanski protesti u Srbiji "uzaludni", da su glumici i umetnici koji u njima učestvuju "iskorišćeni", da opozicija nema program i da se "ne bi ljutio ako bi Srbija priznala Kosovo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: