Gonzalo Iguain
Gonzalo Iguain

Iguain pecnuo Gatuza: Sari zna kako da izvuče maksimum iz mene

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.02.19. | 18:10

Argentinac u oblacima posle dva gola Hadersfildu

Gonazalo Iguain je minulog vikenda postigao svoja prva dva gola u Premijer ligi i to u ubedljivoj pobedi nad Hadersfildom od 5:0.

U intervjuu za London Ivning Standard  Argentinac je govorio o razlici između Mauricija Sarija i trenera Milana Đenara Gatuza i zašto sada deluje mnogo samouverenije posle prelaska u Premijer ligu.
"Sari zna kako da izvuče maksimum iz mene. Zna dobro kako treba da me tretira, posebno sa emocionalnog aspekta. Takođe, tu je i moj golgeterski niz, ono što smo Mauricio i ja radili ranije u Napulju bilo je fantastično. Srećan sam što opet radim sa njim u jednom velikom klubu. Verujem da je Čelsi na dobrom putu da dostignje sve zacrtane ciljeve ove sezone", rekao je Iguain.

Izabrane vesti

Argentinac je uporedio i italijanski i engleski fudbal.
"Serija A je dosta drugačija od Premijer lige. Ovde defanzivci odmah startuju na tebe čim vide da ćeš da primiš loptu. Osim te velike razlike, sviđa mi se engleski fudbal i verujem da će mi osećaj o njemu biti sve bolji, kako se budem upoznavao s timom. Oduvek sam gledao sve strane lige, ali sam Engleze u poslednje vreme gledao češće kako bih znao šta da očekujem. Ovde su stadioni puni, atmosfera je fantastična, možete bezbedno da hodate ulicom, bez ikakvog straha, kao normalna osoba", zaključio je Gonzalo Iguain.  

Foto: Reuters


tagovi

Gonzalo IguainMauricio Sari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara