Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.02.2019.

17:36

Kurtoa: Vinisijus je dobar kao Eden Azar

Golman Reala Tibo Kurtoa veruje da će mladi napadač kraljevskog kluba, Brazilac Vinisijus Žunior uskoro biti jedan od najboljih igrača u Primeri.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Kurtoa: Vinisijus je dobar kao Eden Azar
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Reprezentativac Belgije je bio oduševljen pogotkom 18-godišnjeg fudbalera na meču sa Alavesom i čak je uporedio Vinisijusa sa asom Čelsija Edenom Azarom.

"Podseća me na Azara. Igra sa puno samopouzdanja, vere, bez obzira na godine. Hrabar je, ne plaši se, baš kao Azar", rekao je Kurtoa za list "Marka".

Upravo se Azar dovodi u vezu sa prelaskom u Real Madrid sledećeg leta, po istom principu kao što je Kurtoa prošlog stigao u redove prvaka Evrope u poslednjoj godini ugovora.

Azar je nekoliko puta isticao da mu je san da zaigra u Realu, koga tamo vide kao idealnog naslednika Kristijana Ronalda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve