Nova vest
Fudbal

Subota, 02.02.2019.

17:00

Empoli i Kjevo podelili plen

U prvom susretu 22. kola Serije A između Empolija i Kjeva nije bilo pobednika. Meč je završen rezultatom 2:2.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Empoli i Kjevo podelili plen
Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Gosti su imali prednost od 2:0, ali nisu uspeli da je pretvore u pobedu. Poveli su u 31. minutu golom Emanuelea Đakerinija na asistenciju našeg internacionalca Filipa Đorđevića.

Inače Đorđević, koji je neposredno pre toga ušao na teren umesto povređenog Stefana Pelisijea, dodao je loptu Emanueleu Đakeriniju koji se oslobodio nekoliko igrača i potom odlično šutirao u levi gornji ugao gola Empolija.

U finišu prvog dela, tačnije u nadoknadi vremena još dva gola. Prvo je Stepinski bio snalažljiv u gužvi za 0:2, da bi bukvalno u narednom napadu domaćin smanjio na 1:2 pogotkom Frančeska Kaputa.

Isti igrač je u 51. minutu postavio konačan rezultat od 2:2, odlično se iskrao pažnji čuvara, zaobišao je golmana i poslao loptu u mrežu.

Posle ovog kola, Empoli je na 17.mestu, dok je Kjevo posle devetog remija u sezoni i dalje na dnu tabele sa svega 12 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu