Utorak, 17.04.2001.

21:02

ZAVRSENA RASPRAVA O PAKETU PORESKIH ZAKONA

Izvor: B92

Default images
Skupstina Srbije zavrsila je u prepodnevnom zasedanju objedinjenu raspravu o paketu od sedam poreskih zakona i u nacelu usvojila predlog zakona o porezu na dobit preduzeca. Kako prenosi Radio B92, u poslepodnevnom delu raspravlja se o amandmanima, i ocekuje se da ce Zakon o porezu na dobit preduzeca biti u potpunosti usvojen. Posle toga na redu je rasprava o amandmanima na ostale zakone, izjavio je po zavrsetku prepodnevnog zasedanja predsednik Skupstine Dragan Marsicanin. "Ostaje jos, cini mi se, 13 zakona na ovoj sednici, zatim rasprava o poverenju ministrima pravde i lokalne samouprave, tako da ce verovatno jos najmanje desetak radnih dana biti potrebno za to. Ni ne znam koliko smo do sada amandmana prosli, mislim da ukupno za celu sednicu, za svih 13 plus sest zakona, ostalo jos oko 200 amandmana, sto nije previse", rekao je Marsicanin.

Narodna skupstina Republike Srbije prekinula je u utorak uvece raspravu o Predlogu zakona o porezu na imovinu u pojedinostima i nastavice je u sredu. Skupstina je u utorak usvojila Zakon o porezu na dobit preduzeca. Stopa ovog poreza iznosi 20 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: