AKTUELNO

Zadrugarka uporedila svoje dve ljubavi iz rijalitija.

Luna Đogani jedna je od učesnica "Zadruge" koja je obeležila celu prvu sezonu ovog rijalitija. Kako je aktuelna učesnica i druge sezone, ona je gostovala u emisiji "Magazin In", kod Sanje Marinković. Ona je sada u vezi sa Markom Miljkovićem, te ju je voditeljka upitala da li je sada srećnija i zaljubljenija nego u prethodnoj sezoni kada je bila u vezi sa Slobodanom Radanovićem, na šta je ona imala spreman odgovor.

Ne bih mogla da poredim te dve veze, ljubavi, totalno je drugačije. Ono je bila neka patologija, nešto bolesno, posesivno, nezrelo. Cela ta situacija koja se dešavala u kući bila je jako napeta i non-stop sam bila pod nekom tenzijom, bila sam i srećna i nesrećna. Bila sam zatočena budala koja je slepo bila zaljubljena u jednu osobu - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs

Đoganijeva je dodala i da je sada potpuno drugačija situacija kada je njen ljubavni život u pitanju, da je mnogo spokojnija i srećnija.

Ovo je nešto što mi treba, zrelo, zdravo, normalno i opušteno. Nema tenzije, nema tih nekih scena, ljubomorisanja. Marko u meni budi tu neku smirenost i staloženost koja je meni trebala. Ono što mi se sviđa kod njega je što dosta učim od njega, dosta je stariji, iskusan je. Srećna sam i to se vidi po meni - sa osmehom je ispričala Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je dodala i da ju je jedino strah da je Marko ne povredi, a takođe je priznala i da ima osećaj da nekada greši kada je ova veza u pitanju:

Razmišljam o tome da li je trebalo da se prepustim nekom posle toliko vremena, da li grešim. Zato što ni sa kim nisam bila od dotičnog gospodina. Pitam se da li je ovo sa Markom iskreno, da li je trebalo da se upustim u ovu vezu. Plašim se da ne budem povređena - završila je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANA SE POVERILA LAZARU! Otkrila mu zbog čega nije mogla da zaspi, razlog je David! (VIDEO)

Koliko će ova Lunina veza biti uspešna i da li će možda imati sličan epilog kao i prethodna, vreme će pokazati.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Magazin In

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'