Najnovije vesti
Vesti Svet
Podgoričanin osumnjičen za teške krađe i falsifikovanje isprava

Podgoričanin osumnjičen za teške krađe i falsifikovanje isprava

Protiv D. K. (28) iz Podgorice je pokrenut postupak zbog sumnje da je počinio dva krivična dela teška krađa i dva krivična dela falsifikovanje isprave.

crna gora policija Foto: Blic / RAS Srbija
crna gora policija

On je, kako se sumnja, u noći između 06. i 07. januara ove godine iz porodićne kuće V. Đ. ukrao dva mobilna telefona i ključ od vozila, a zatim i vozilo "honda akord" koje se nalazilo u dvorištu.

"Vozilo je, sumnja se, koristio za vršenje drugih krivičnih dela, a sa njega je skinuo originalne registarske oznake i postavio registarske oznake drugog vozila. Policijski službenici su pronašli i vlasniku vratili vozilo, kao i jedan mobilni telefon koji je pronađen u jednoj radnji koja se bavi prodajom telefona. Sumnja se da je D. K. takođe, 20. oktobra prošle godine, iz kuće S. S. otuđio laptop i ključeve vozila, a zatim i automobil 'reno fluens' koje je bilo parkirano u dvorištu. Policijski službenici su, prilikom lišenja slobode D. K. po drugom osnovu, pronašli ovo vozilo i vratili ga vlasniku. Osim toga sumnja se da je D. K. sa vozila 'folksvagen golf VI', vlasništvo agencije za iznajmljivanje automobila, a koje je iznajmio, takođe skinuo originalne registarske oznake i umesto njih stavio registarske oznake drugog vozila", saopšteno je iz Uprave policije, pišu "Vijesti".