NBA suspendovao Jokića

NBA liga suspendovala je srpskog centra Nikolu Jokića na jednu utakmicu zbog napuštanja klupe pri tuči koja je nastala između njegovog saigrača Plamlija i protivnika iz Jute Fejvorsa. Jokić će propustiti meč protiv Finiksa.

Jokić je kažnjen jer je pri sukobu Mejsona Plamlija i Dereka Fejvorsa napustio klupu i prišao dvojici aktera. Centar Denvera nije napravio fizički ili verbalni kontakt ni sa kim, ali NBA pravilo izričito nalaže da igrači sa klupe ne smeju ulaziti u teren prilikom takvih situacija.

Jokić nije novčano kažnjen, za razliku od Plamlija koji će plati 25 hiljada dolara i Fejvorsa koji će izdovjiti 15 hiljada dolara.

Uz Jokića sa klupe Denvera je ustalo još četiri igrača Nagetsa, ali niko nije zakoračio izvan linije igrališta, odnosno nijedan se nije približio Plamliju i Fejvorsu.

Jokić će propustiti meč Denvera protiv Finiksa. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво