LEPA TRAMPOVA SNAJA RAZBESNELA AMERIKANCE KOJI NE PRIMAJU PLATU: Blokada je važnija od vas! Ne brinite, moj svekar će to brzo da sredi!
Foto: EPA

PODRŽALA DONALDA

LEPA TRAMPOVA SNAJA RAZBESNELA AMERIKANCE KOJI NE PRIMAJU PLATU: Blokada je važnija od vas! Ne brinite, moj svekar će to brzo da sredi!

Planeta -

Snaja američkog predsednika Lara Tramp ima razumevanja za 800 hiljada zaposlenih u javnom sektoru koji ne primaju plate zbog blokade vlade, ali im poručuje da je nastala situacija važnija od bilo kog pojedinca.

"To nije pravedno prema vama i to svi shvatamo, ali mnogo je važnije od bilo kog pojedinca", rekla je supruga Trampovog sina Erika.

"To je malo patnje za budućnost naše države, a njihova deca, unuci i generacije koje dolaze zahvaliće im na žrtvi", rekla je Lara Tramp.

foto: AP

Lara Trsmp je 36-godišnja bivša producentkinja informativnog magazina Inside Edition, a za sina američkog predsednika Erika, koji sada vodi očevo poslovno carstvo, udala se 2017. godine.

"Znam da je teško", rekla je o žrtvama radnika koji bez plata čekaju dogovor republikanaca i demokrata o 5,7 milijardi dolara vrednom zidu.

foto: EPA

"Znam da ljudi imaju porodice, račune koje treba platiti, hipoteke i stanarine", istakla je i dodala kako će njen svekar brzo pronaći rešenje.

"Znam da predsednik radi sve što može kako bi to brzo rešio", zaključila je.

Kurir.rs

Foto: EPA i AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track