PROCURILI KONTROVERZNI DETALJI O MILIJARDEROVOJ LJUBAVNICI: Imala burne veze, a nekadašnji prijatelji i verenici su je posebno ocrnili! Bio bi glup da se odrekne bogatstva zbog nje! (VIDEO)
Foto: EPA/Profimedia

najskuplji razvod na svetu

PROCURILI KONTROVERZNI DETALJI O MILIJARDEROVOJ LJUBAVNICI: Imala burne veze, a nekadašnji prijatelji i verenici su je posebno ocrnili! Bio bi glup da se odrekne bogatstva zbog nje! (VIDEO)

Planeta -

Svet je obišla vest da se najbogatiji čovek na svetu, Džef Bezos, razvodi od supruge Mekenzi posle 25 godina braka i to zbog zanosne voditeljke Loren Sančez.

Međutim, sada su u javnosti počeli da se pojavljuju pikantni detalji iz života Sančezove.

Njena nekadašnja prijateljica za medije kaže da će Bezos ispasti "ozbiljno glup" ako se odrekne polovine svog basnoslovnog bogatstva zbog nje.

foto: Profimedia

Neimenovani izvor kaže kako je voditeljka imala iza sebe brojne burne veze i da je četiri puta bila verena, kao i da je jednom pokušala da se pomiri sa bivšim dok je bila verena za drugog.

Prema njenim rečima, Sančezova, koja je i dalje u braku sa Patrikom Vajtselom, agentom za talente, navodno je pokušala da se pomiri sa bivšim igračem američkog fudbala Tonijem Gonsalesom sa kojim ima 17-godišnjeg sina.

"Džef Bezos je ozbiljno glup ako se odrekne polovine bogatstva zbog nje", kaže.

Bezos sa suprugom
Bezos sa suprugomfoto: Profimedia

Bezos je objavio da se razvodi nakon što je saznao da će list Nešenel enkvajerer objaviti dokaze o njegovoj preljubi, što se i desilo.

Sančezova je počela da se viđa sa sadašnjim mužem, ubrzo nakon što je počela da živi sa glumcem Henrijem Simonsom. Udala se za Vajtsela 2005. godine.

Bila je u vezi sa košarkašem Derekom Fišerom ubrzo nakon što joj je propala veridba sa još jednim igračem američkog fudbala Entonijem Milerom 2002. godine.

Miler je ispričao kako je pet godina bio u vezi sa njom, ali da nikada nije imao poverenja u nju i da je raskinuo zbog njenog neverstva.

"Nisam mogao da joj verujem. Ona me je varala sa drugim muškarcima. To sam saznao kada sam pročitao njen dnevnik, a saznao sam još i više kada sam raskinuo sa njom", rekao je on.

Miler je rekao i kako je ona uvek tražila da on sve plaća i da je zadržala verenički prsten.

Međutim, neki izvori bliski bivšem paru su rekli da je on varao nju sa striptizetom.

Voditeljkin prijatelj je rekao i da je Sančezova bila verena za nekadašnjeg voditelja Rorija Markasa, dok je bila pripravnica u jednoj TV stanici i da ga je ostavila kada je dobila novi posao.

Navodno je bacila oko na Bezosa čim su se ona i njen suprug sprijateljili sa milijarderom pre nekoliko godina.

Kada je upoznala Bezosa i njegovu suprugu Mekenzi, navodno je rekla svom bliskom prijatelju: "E, takav muškarac mi treba".

Kurir.rs/Page six Foto: EPA/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track