Ubistvo žene pravda pijanstvom

N. J.

23. 01. 2019. u 11:02

Ivan Radovanović priznao da je sa dva uboda nožem ubio svoju nevenčanu suprugu i Jelenu Grbić (38), majku troje dece

Убиство жене правда пијанством

Optuženi i ubijena Jelena Grbić

PRED Višim sudom u Užicu počelo je suđenje Ivanu Radovanoviću (36), optuženom da je u noći između 6. i 7. maja prošle godine u Kosjeriću, sa dva uboda nožem ubio svoju nevenčanu suprugu i Jelenu Grbić (38), majku troje dece. Kao svedok monstruoznog zločina, na sudu se pojavio i žrtvin najstariji sin, koji je kobne noći uspeo da pobegne i pozove pomoć.

Dečak je svedočio da se svirepo ubistvo dogodilo pred njegovim očima, i pred njegovom mlađom braćom (14) i (4). On je od suda tražio da tokom svedočenja, osumnjičeni bude van sudnice.

- Mi smo bili u jednoj, a majka i najmlađi brat u drugoj sobi kada je Radovanović provalio u našu kuću. Oduzeo mi je telefon uz reči "Je l' to zoveš policiju?" - posvedočio je dečak, a kada je video da njegova majka leži na podu, otrčao je u Hitnu pomoć nedaleko od kuće.

Osumnjičeni za teško ubistvo je pred sudom rekao da se ne seća trenutka zločina "jer je ceo dan pio na slavi kod prijatelja", gde je "popio 4 rakije i 10-15 piva". Uveče je krenuo ka Jeleninoj kući, kada je dobio poziv od policije. Saznao je da ga je Jelena prijavila zbog pretnji i hteo je da "razjasne zbog čega ga je prijavila".

- Tek sutradan, kada sam video krvav nož, shvatio sam šta sam uradio - reči su optuženog.

Istraga je pokazala da je Radovanović razvalio vrata kuće, Jelenu je tukao pesnicama i šamarima, a zatim je nesrećnu ženu, pred očima trojice sinova, usmrtio ubodima nožem u grudi i vrat. Do hapšenja, skrivao se nekoliko časova u obližnjoj šupi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Ненад

23.01.2019. 11:37

Будалаштина! То је оно, шатро: возио сам пијан и направио сам саобраћајку, па сам пре него што је стигла патрола отрчао до киоска / продавнице и ексирао неколико пића "да се смирим, јер сам се много узрујао", па ми је алкохол, уствари, одатле, а возио сам трезан. Набијте олош у рудник да робија, да не седи џабе у затвору о трошку народа.

PERA

23.01.2019. 11:40

OVO KAO DA SE NEKO ZEZA SA ZDRAVIM RAZUMOM????? LI SAM JA PAO S MARSA?!?!? SMRTNA KAZNA,BOZE ME OPROSTI, ALI IAKO NAS IMA MALO U SRBIJI OVAKVI I SLICNI MANIJACI,NARKO DILERI, PLJACKASI, NASILNICI.... NE TREBA DA SU ZIVI

Javni Sudija, Beograd

23.01.2019. 11:47

Da nije bio pijan ne bi je ubijo i izbo toliko ja bi mu verovao, šta kažete ?

esb-puerto@arcor.de

23.01.2019. 12:30

Tragedija za decu , kojima je nedužnima oduzeto detinjstvo kako svakom detetu pripada.. A delo opravdati pijanstvom.., to se po meni ne bi smelo uvažiti.. Radi tragedije koju je naneo deci , 40 godina bezuslovno..

roky2

23.01.2019. 13:24

Pazi neseca se sta je uradio a setio se da ga je prijavila policiji i posao da raspravi kome on muti .Po kratkom postuku treba uvesti smrtne kazne za takve zlocince. Kako svi se pravdaju bili pijani a kad im nesto kazete sve upamte a nesecaju se svojih dela.Dzukelu na drvo

Stojan

23.01.2019. 14:20

Vec bio u zatvoru jer je tukao nesrecnu zenu, osudjen i drugi put jer je ponovo tukao i na kraju je zverski ubio... Bio pijan ili ne postena je samo osuda na 40 godina. Tip je smrad i sljam, to stvorenje treba skloniti sa nasih ulica jako jako dugo.

Sotir

23.01.2019. 14:32

Ovim treba da se sudi po kratkom postupku, smrtna kazna, metak u celo i zapaliti ga u peci da ne postoji vise na zemaljskoj kugli.

Mi

23.01.2019. 14:42

Ne seća se da je ubio ženu, jer je bio pijan,ali i tako pijan je znao da se skriva u šupi. DOŽIVOTNA!!!