Inter - Zna se prioritet, defanzivac preskup, stiže iznenadno pojačanje u veznom redu?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 23.01.2019.
12:43
Izvor: Sportske.net

Ovo je plan "Neroazura" do kraja zimske pijace.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Do kraja prelaznog roka ostalo je nešto više od nedelju dana, a sportski sektor Intera će po svemu sudeći imati pune ruke posla.

Preneli smo da bi Ivan Perišić mogao da napusti Milano, dva tima su pokazala interesovanje, sam fudbaler bi se rado odazvao ponudama zainteresovanih strana, na "Meaci" razmatraju odlazak Hrvata.

Imaju ideju i ko bi mogao da ga nasledi, spremili su i plan kako će otkupiti Perišićevu zamenu, koja je u startu preskupa, više o svemu tome OVDE.

Prioritet uprave je ipak produžetak saradnje sa Maurom Ikardijem, za kapitena je zainteresovan madridski Real, njegova supruga i agent Vanda Nara iz dana u dan ima nove uslove za upravu, ali se čini da bi uskoro mogli da se dogovore.

Traže se i dva pojačanja, jedno u slučaju da Galjardini napusti njihove redove, Italijan nije zadovoljio i sve je jasnije da bi do kraja prelaznog roka mogao da promeni sredinu.

U slučaju da ga se reše, pokušaće da angažuju vezistu Lestera, Adrijena Silvu.

Portugalski reprezentativac nije u planovima Kloda Puela, govorilo se o njegovom transferu u francuski Bordo, ali ukoliko Inter pošalje ponudu, jasno je da će joj Portugalac teško odoleti.

Traži se i jedno pojačanje u defanzivi, kako prenosi Đanluka Di Marcio, meta je Mateo Darmijan iz Mančester junajteda, kojeg traži i Juve.

Italijan nije u planovima Ole Gunara Solskjera, ali utisak je da "Đavoli" traže previše za defanzivca, koji ima ugovor sa klubom do kraja sezone, mada Junajted ima opciju da saradnju produži na dodatnih godinu dana.

Klub sa "Old Traforda" traži šest miliona evra za pozajmicu do kraja sezone i šest miliona evra za otkup Darmijanovog ugovora, što ni Inter ni Juventus nisu spremni da plate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke