Oblačno, ponegde sa snegom i kišom – od -2 do 10°C

U Srbiji će biti oblačno, ponegde sa snegom i kišom koja će se lediti na tlu, a tokom dana će doći do delimičnog razvedravanja, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Sreda, 23.01.2019.

00:57

Oblačno, ponegde sa snegom i kišom – od -2 do 10°C
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Uveče i tokom noći predviđa se ponovno naoblačenje sa kišom i snegom najpre na jugu i istoku.

Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata još pre podne jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus dva do dva stepena a najviša dnevna od dva stepena na severu do 10 stepeni Celzijusa na jugu.

U Beogradu će ujutro biti oblačno sa snegom i kišom koja će se ponegde lediti na tlu. Tokom dana se očekuje delimično razvedravanje, a uveče novo naoblačenje.

Duvaće slab i umeren vetar, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko minus jedan stepen Celzijusa a najviša dnevna oko sedam stepeni.

Blago poboljšanje biometeorološke situacije će dovesti do delimičnog smanjenja tegoba kod svih hroničnih bolesnika. Mogući su glavobolja i nervoza kod osetljivih osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: