rekacija 5 minuta posle

HOĆETE DA ZNATE DA LI SAM LJUT: Evo šta je Andrea Trinkijeri rekao posle pobede nad Monakom (KURIR TV)

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri zadovoljan je posle pobede nad Monakom (71:68) u 4. kolu E grupe TOP 16 faze Evrokupa.

Specijalni izveštač Kurira iz Monaka - Dejan Ignjatović

Strateg crno-belih je istakao da nije ljut zbog činjenice da je ekipa koju trenira propustila priliku da slavi sa poenom više nego što je pre osam dana poražena u Beogradu (72:68), pošto je Stefan Janković u poslednjim sekundama promašio zicer.

- Da vam iskreno kažem, znam da želite da znate, da li sam ljut? E, pa, nisam. Mogli smo da dobijemo i pet, šest razlike. Ne želim da pravim grešku kao u medijima, da je sve na jednu utakmicu, život na poslednju akciju - istakao je trener Partizana, razmišljajući na tu razliku, koja je "slabija" za poen od poraza u Beogradu.

- Promašili smo taj zicer, ali nismo zato izgubili... Imali smo super utakmicu, a ako gledamo duel u Beogradu, oni su nas razbili, košarkaški, taktički. Ovog puta smo se pripremili, imali smo dobre momente, delovali kao ozbiljna ekipa. Ne mogu da kažem da sam najsrećniji, ali ide na bolje - istakao je Trinkijeri.

Italijanski stručnaj, znam šta nedostaje Partizanu.

Nemamo mentalnu disciplinu. Sad sam im objasnio primer, zašto je Tom Brejdi najveći svih vremena? Zašto je Majkl Džordan najbolji ikada, Lebron? Jer oni rade prave stvari u pravom trenutku. Njihove karijere se sažimaju u slikama. To će nam biti sledeći stepen, prave stvari u pravom momentu - zaključio je Andrea Trinkijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track