NHL: Iskupljene pred Ol star

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.01.19. | 16:56

Večerašnjih pet mečeva jedne su od poslednjih prilika da se ove nedelje nađu parovi iz najjače hokejaške lige na svetu na našim tiketima

Predstojeće noći na ledenim terenima Severne Amerika igra se pet utakmica, koje su jedne od poslednjih pred Ol star pauzu koja se završava tek u naredni utorak. NHL mašinerija, pre nego što na kratko zastane "udelila" nam je nekoliko utakmica koje zaslužuju da se nađu na vašem tiketu.

(2,05) VAŠINGTON (3,85) SAN HOZE (3,00)
(2,35) OTAVA (3,80) ARIZONA (2,50)
(3,00) ČIKAGO (3,85) NY AJLANDERS (2,05)
(2,10) EDMONTON (3,85) DETROIT (2,90)
(1,90) KALGARI (3,90) KAROLINA (3,35)

Izabrane vesti

Pre svih tu je okršaj "pokleklih" aktuelnih šampiona, Vašington Kapitalsa i opasnih San Hoze Šarksa. I jedni i drugi su u očajnoj seriji, Prestoničani su vezali pet, a Ajkule tri poraza te se i jedni i drugi nadaju da će ih večeras prekinuti. Domaćin je prilično jak na svom ledniku, ali su i ovi gosti opasni te verujemo da će pre proći dvojka nego kec.

Dvojku takođe prognoziramo i na susretu trenutno najslabijeg tima NHL-a, Čikaga, sa jednim od najjačih, Ajlandersa. Blekhoksi imaju samo tri pobede na poslednjih 10 mečeva, a i kod kuće imaju negativan skor (9-10-6), dok su Njujorčani u najboljoj formi u ligi sa pet vezanih trijumfa. Niz koji žele da nastave i tako odu na devetodnevni "Ol star odmor".

Pratkitno siguran kec nam se "javlja" na meču Kalgarija i Karoline i to pre svega što su Flejmsi u strašnoj formi, a i slaviti na njihovom ledu je jedan od najvećih poduhvata u NHL-u.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

hokej na leduNHLbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara