Nastradao vozač renoa

D. Z. - J. Ć.

22. 01. 2019. u 11:50

Težak sudar putničkog i kombi vozila na putu u blizini Prokuplja

Настрадао возач реноа

Na putu su vidljivi tragovi kočenja Foto J. Ćosin

VLADICA T. (38) iz niškog sela Huma nastradao je na mestu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak ujutru oko 8.40 na putu Merošina - Prokuplje kod mesta zvanog Debelo brdo. Nesreća se dogodila kada se automobil marke "reno megan" kojim je upravljao pokojni Vladica T. sudario da kombijem "fijat dukato" za čijim se volanom nalazio Marko P. (35) iz Niša. On je zadobio teške telesne povrede.

Prema podacima Osnovnog tužilaštva u Prokuplju udes se dogodio kada je automobil kojim je upravljao Vladica T. navodno skrenuo u suprotnu traku kolovoza. On se kretao iz pravca Niša prema Prokuplju, a iz još neutvrđenih razloga sudario se sa kombijem, koji je išao iz suprotnog pravca.

- Automobil je iz nepoznatih razoga prešao u traku kojom se kretao kombi, a na kojoj su vidljivi tragovi kočenja jer je vozač kombija pokušavao da izbegne sudar, pri čemu je otišao sasvim na kraj svoje kolovozne trake - ističe za "Novosti" Jelena Bošković, vršilac funkcije Osnovnog javnog tužioca u Prokuplju.

Prema njenim rečima, naložena je obdukcija tela pokojnog Vladice T. Inače, kako nezvanično saznajemo, vozač kombija je prebač u niški KBC, ali je izvan životne opasnosti.


JOŠ JEDAN UDES

NA mestu nesreće, na deonici puta Merošina - Prokuplje kod mesta zvanog Debelo brdo, nešto kasnije dogodio se još jedan udes, ali bez većih posledica. Policija, koja je izašla na uviđaj, kako saznajemo, i dalje utvrđuje uzroke ove nesereće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Savo

22.01.2019. 14:18

Uvek sudari na istom putu na potezu od 20 kilometara, put pun ulje, vode, bez soli, slabo obelezen, pun rupa, sa minimumom znakova, smesa asvalta katastrofa. I uvek ce reci da je kriv vozac, da je vozio brzo... Probajte na tom putu da zakocite malo ostrije u idealnim uslovima, pa cete videti o kakvom "putu" je rec.

Krivi Smo Svi

22.01.2019. 19:54

Zivim u opstini Merosini i 80 % puta je obnovljeno ili presvuceno novim asvaltom nzm stvarno zbog cega deonica od izlaza iz Merosine do ulaza u Prokuplje uoste nije obelezena i obnovljena i stalno se na tom delu puta desavaju saobracajne nesrece ili izletanje sa puta ocigledno nikom nije stalo da preduzme nesto jer je bitnije da se naprave neki putevi koima ce ovcari lakse da prevode ovce

Dobričanin

22.01.2019. 22:29

Zivim u Merosini, vozac sam...deonica Merosina-Prokuplje je uzas, put pun rupa, neobelezen, skoro pa bez znakova, polupane bankine, asfalt sam po sebi klizav, krpljen milion puta, katastrofa!!! I naravno uvek je vozac kriv.

Mara

23.01.2019. 14:16

Ovo je strasno,pa pustite dete sa probnom dozvolom ljudi,najgori put najgora opstina samo sebe gledaju

Miki

30.01.2019. 15:46

Dans se opet tu desio udes zena je sletela u kanal. Skoro svaki dan prolazim tim putem. Neznam zasto neko od nadleznih ne preduzme nesto put je neravan u toj krivini i zato ljudi gube kontrolu. Ako nemaju sredstva neka stave upozoronje. Bar za one koji neznaju.