• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska: Ministar, prostitutka i "soba u Srbiji"

Izvor mondo.rs

Tomislav Tolušić, hrvatski ministar poljoprivrede, potpredsednik Vlade Hrvatske i funkcioner HDZ-a na udaru je montiranog seks skandala, pišu hrvatski mediji.

 Hrvatska - ministar Tomislav Tolušić - seks skandal Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović


Na naslovnim stranama mediji prenose navode lista Nacional, koji donosi tekst o tome "kako je paraobaveštajno podzemlje montažama s prostitutkama i kokainom želelo da uništi Tomislava Tolušića".

"Ku*va i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića. Akciju je raskrinkala SOA (Sigurnosno-obaveštajna agencija", stoji na naslovnici.

"Nacional objavljuje sporne fotografije kojima se htelo politički uništiti potpredsednika vlade i ministra poljoprivrede i izazvati potres u vladi te otkriva zašto SOA tvrdi da su falsifikat i što o svemu kaže Tolušić", piše na naslovnici.


Nacional je sporne fotografije, prenosi Index.hr, dobio od anonimnog izvora. Na fotografijama se vidi navodni Tolušić koji sedi u fotelji. Na njemu sedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobilni, a navodni Tolušić se sprema da ušmrka kokain. U pozadini se vidi veliko ogledalo. Na drugoj fotografiji se vidi hidromasažna kada.

Navodne fotografije su prilično čiste i uslikane iz blizine i iz više uglova pa je prvo pitanje koje se postavlja o trećoj osobi koja je trebalo da uslika ovo dvoje.

SOA kaže da se radi o sofisticiranoj montaži

Do fotografija je u međuvremenu došla i SOA koja je ustanovila da je reč o montaži. Doduše, o vrlo kvalitetnoj i sofisticiranoj montaži, ali ipak samo montaži. Analizom fotografija agenti su, piše Nacional, otkrili da je objekt sa slike apartman u Srbiji. Reč je o apartmanu u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na Booking.com.

Da se radi o montaži, piše Nacional, otkriveno je pomoću detalja. Na primer, upoređen je izgled Tolušićeve šake. Muškarac koji bi trebao da bude Tolušić na ruci nosi sat za koji ministar poljoprivrede tvrdi da ga nema. Agenti su uočili da osoba na slici ima zaobljene cipele, dok Tolušić uvek nosi špicaste.

Tolušić je kazao kako je spreman i da se testira na drogu.

"Radi se o neverovatno podmuklom pokušaju kompromitacije koji nadilazi sve što sam dosad susreo", kaže Tolušić za Nacional.

Još uvek se istražuje pozadina ovog slučaja jer nije poznato ko stoji iza ovih fotomontaža, prenosi "Index".

"Poprilično sam siguran ko bi mogao stajati iza svega. Poslednje dve godine dirnuli smo u niz osinjih gnezda u sektoru poljoprivrede i šumarstva i sprečili krađu više stotina miliona kuna", rekao je Tolušić za Nacional.

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

sim85

Hahahahahaha

NapreDno

Pih kakva smo zemlja nemamo ni svoje afere politicar-prostitutka-droga

blud

Serija "Novine", u realnosti

special image