Najnovije vesti
Vesti Hronika
PROFESOR MATEMATIKE IZBO MAJKU Nožem iskasapio ženu po vratu i glavi, zločinu prisustvovala i njegova SESTRA

PROFESOR MATEMATIKE IZBO MAJKU Nožem iskasapio ženu po vratu i glavi, zločinu prisustvovala i njegova SESTRA

Samo sedam meseci posle porodičnog incidenta na Belim vodama kada je majka nožem ubola sina, u ovom naselju na Čukarici samo pukom srećom izbegnuta je tragedija pošto je danas prepodne sin (48) ubo majku u grudi i glavu. Ona se nalazi u teškom stanju na reanimaciji Urgentnog centra.

bele vode hronika Foto: Snežana Krsitć / RAS Srbija
bele vode hronika

Kako nezvanično saznajemo, u trenutku napada u četvoročlanom domaćinstvu se pored sina i majke nalazila i ćerka, dok je otac otišao na pijacu.

Zgrada u kojoj se desilo ubadanje
Foto: Snežana Krsitć / RAS Srbija
Zgrada u kojoj se desilo ubadanje

Pod još nerazjašnjenim okolnostima B. S. (48) je nasrnuo na majku i zadao joj teške povrede, nakon čega je žena prevezen u Urgentni centar.

- Žena je nakon hitne operacije prebačena na jedinicu intezivne nege, odeljenje kardiovaskularne hirurgije - rekli su za "Blic" iz Urgentnog centar.

Kako saznajemo, osumnjičeni je zaposlen kao profesor matematike u jednoj srednjoj školi u Obrenovcu, a prethodno je radio u obrazovnoj ustanovi na Banovom brdu.

Iz srednje škole na Banovom brdu za B.S. su rekli da je bio miran, povučen i da je u zbornici stalno sedeo i radio za svojim laptopom, a da ga je kao tehnološkog viška, pre četiri godine, preuzela druga, srednja škola u Obrenovcu.

Takođe, i njegove komšije potvrđuju da je bio fin čovek i da nikada nisu čuli njega niti njegovu porodicu kako se svađaju.

- Čovek je na mestu, mada mi se činilo da je u poslednje vreme bio depresivan. Ko zna šta ga je nateralo na ovaj čin - rekao je jedan od komšija.

Svi u ovoj višespratnici dobro poznaju porodicu u kojoj se desio incident.

- Kada odemo na letovanje gospođa koja je izbodena nam čuva stan. Stvarno su normalna porodica - dodao je drugi komšija.

Kako saznajemo, oni su se na Bele vode doselili početkom 2000. godine.