Arapi uzimaju i Branislava Ivanovića: Plata između 6.000.000 i 8.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.01.19. | 11:27

Realizacija možda već u februaru

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović trenutno se nalazi u Dohi, gde Zenit obavlja pripreme za drugi deo sezone, ali uskoro bi mogao definitivno da se rastane sa klubom iz Sankt Peterburga.

Prema informacijama ruskog Čempionata, inače vrlo relevantog sportskog medija, iskusni defanzivac na stolu ima ponudu jednog kluba iz Saudijske Arabije. I naravno finansijski uslovi su odlični. Rusi pišu da Arapi nude Ivanoviću godišnju platu između šest i osam miliona evra.

Izabrane vesti

Ivanović će morati dobro i brzo da razmisli. Njemu ugovor za Zenitom ističe u junu, ali ruski klub ima opciju da do kraja takmičarske godine iskoristi klauzulu o produžetku na još 12 meseci. II sve do danas se činilo da će klub iz Sankt Peterburga iskoristi tu opciju.

Posebno, što je Ivanović u Rusiji ostavio odličan utisak. Prezadovoljni su u Zenitu njegovim učinkom. Tome u prilog i podatak da je u prvenstvu odigrao svaki minut.

Međutim, pitanje je da li će uspeti da odoli finansijskoj ponudi Arapa. Ukoliko bi izboksovao platu od osam miliona evra, Branislav Ivanović bi se svrstao u red najplaćenijih srpskih igrača.

Nedavno, je Aleksandar Prijović prešao u Al Itihad koji je pristao da mu za četvrogodišnji ugovor isplati 27.000.000 evra. Sa bonusima ta cifra može da naraste i do 40 miliona evra.

Možda će Branislav Ivanović postaviti nove standarde?

(Foto Reuters)


tagovi

Branislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara