| Vesti | Softver | Šta sve treba da znate u vezi razvoja Warframe za 2019.godinu
Softver

Šta sve treba da znate u vezi razvoja Warframe za 2019.godinu

Warframe 01

Warframe razvoji tim Digital Extreme su rešili da započnu ovu godinu sa velikim praskom.

Juče u toku live stream-a na zvaničnoj Warframe Twitch stranici, community direktor Rebecca Ford, kreativni direktor Steve Sinclair i ostali članovi tima su izložili kompletne planove za Warframe tokom ove godine i moramo priznati da smo prilično pozitivno iznenađeni količinom novih stvari koje dolaze.

Nova Warframe odela, nova neprijateljska frakcija, dosta redizajniranja gameplay-a, novi challenge sistem i još mnogo toga.

Za početak, igrači će imati mogućnost da probaju  tri nova Warframe odela, od kojih su za sada samo dva poznata.

Hyldren je heavy Warframe koji može da se naoruža jako moćnim oružjima u borbi za area damage. Hyldren ne koristi energiju kao ostali Warframe operativci, već koristi energiju sopstvenog štita da bi izveo specijalne napade i dao bafove poboljšanja za saigrače.

Wisp je drugi najavljeni Warframe, ali nemamo konkretne informacije vezane za njega još uvek. Ford je najavio da će više informacija o Wisp biti otkriveno u nekom od sledećih strimova, dok se u vezi  trećeg Warframe-a još uvek ništa ne zna.

Stiže nam i nova ekspanzija za Fortuna koja će se zvati Deck 12 – Exploiter. Nema toliko detalja o ovoj ekspanziji ali su iz Digital Extreme izjavili kako će ekspanzija sadržati veliki boss fight event i prošićire čitav Lore igre.

Stiže i nova cinematic priča pod nazivon The New War. Ova vest je poznata još od prošle godine i nastavlja se direktno na kraj prethodne kampanje sa quest-om The Sacrifice.

Railjack je bio demo iznenađenja na prošlogodišnjoj Warframe konferenciji TennoCon 2018 i prikazivao je tim od tri Tenno ratnika (tako se zovu likovi koji nose Warframe odela) kako se ukrcavaju na brod na Veneri i lete u niskoj orbiti dok se bore sa velikim svemirskim brodom. Koncpet je takav da tri igrača moraju da sarađuju međusbno da rukovode svemirskim brodom i da se odbrane od neprijatelja.

Nova frakcija se zove Planes Of Duviri, ali iako postoje concept art radovi, još uvek se ništa ne zna o ovoj frakciji.
Ovo su samo neke od informacija koje su trenutno dostupne, ali se očekuje još dosta tehničkih apdejtova za igru tokom godine.

 

Warframe 02

 

Izvor: Warframe

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi