Vlada Srbije ukinula vize za građane Palaua i Sent Kits i Nevisa

Vlada Srbije donela je odluku o ukidanju viza za ulazak u Srbiju za državljane Federacije Sent Kits i Nevis i Republike Palau, objavljeno je u "Službenom glasniku".
Vlada Srbije ukinula vize za građane Palaua i Sent Kits i Nevisa
Foto: Pixabay
Državljani te dve ostrvske države mogu da uđu i borave na teritoriji Srbije do 90 dana od datuma ulaska, u periodu od 180 dana. 
 
Odluka je doneta 18. januara.
 
Podsetimo, prištinska televizija Klan Kosova je objavila da je Republika Palau, ostrvska država koja se nalazi u zapadnom delu Pacifika, povukla priznanje Kosova.
  • Vatrogasac

    20.01.2019 07:58
    Turisti
    Sad će navala Palaužana i Sent Kits i Nevišljana na prestoničku novogodišnju rasvetu.
  • Hahahaha

    19.01.2019 21:35
    Hahahahaha
  • ;-)

    19.01.2019 21:25
    Dobro došli
    Sad kad nagrnu Palauanci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.